Lahjoita jouluinen ruokakassi vähävaraiselle lähimmäisellesi

27.11.2018 21.49

Lahjoita jouluinen ruokakassi vähävaraiselle lähimmäisellesi

Diakoniatyö jakaa ruoka-apua myös joulun alla. Hävikkiruuan lisäksi jaamme mielellämme myös jouluista kuivaruokatavaraa. Maskun seurakunnassa halutaan tänä vuonna antaa mahdollisuus auttamiseen. Seurakuntalaiset voivat ostaa ruokakasseja, jotka jaetaan tarvitseville diakoniatyön kautta.

Osta siis haluamasi sisältöinen ruokakassi ja tuo se seurakuntatalolle diakoniatyöntekijöille. Kasseja voit tuoda ke 19.12. asti. Varmimmin olemme paikalla kasseja vastaanottamassa tiistai-iltapäivisin klo 13-16 ja torstaiaamuisin klo 9-11. (Itsenäisyyspäivänä emme ole paikalla.) Hyviä tuotteita kassiin ovat esimerkiksi:puuroriisi, perunamuusijauhe, säilykkeet , punajuuri- tai kurkkusäilyke, hedelmäcoktail-säilyke, glögi, kahvi, tee, piparit, joulusuklaa, rusinat, pähkinät, kaakao, torttumarmeladi , sokeri, siirappi sekä pöytäkynttilät tai jouluiset servietit.
Kassia koottaessa tulee huomioida, että kassit säilytetään huoneenlämmössä. Päiväysten tulee riittää joulun yli.