Nimitämme satelliittirippikouluksi sellaista rippikoulun muotoa, jossa nuori osallistuu leirijaksoon jossakin muualla (esim.järjestön tai urheiluseuran toimesta), mutta osallistuu silti oman seurakunnan toimintaan ennen leirijaksoa ns.seurakuntayhteysjaksolla.

Ole rohkeasti yhteydessä ja kysy lisää rippikoulupastori Sinikka Pietilältä p.044-7225414

1. Aloituskokoontuminen Maskun pappilassa marras-joulukuussa / erikseen sovittu tapaaminen rippikoulusta vastaavan työntekijän kanssa.
    Saat Raamatun, seurakuntayhteysjaksokortin ja aikataulun.
    Sinut voidaan liittää jonkin rippikouluryhmän mukaan
    (voit toivoa sellaista, jossa sinulla on kavereita)

2. Su 1.12. / su 12.1. / su 19.1. messu klo10
    Maskun kirkossa
    jatkuen Diakonia- ja lähetyspäivänä klo15 asti (sis. ruokailun).

3. Nuortenilta ke 11.3. klo17-18 / klo18-19
    Maskun pappilassa.

4. Ke 25.3. klo 17.30-18.30
    messun valmistelu pappilassa
    ja su 29.3. klo10 messu
    Maskun kirkossa (avustusvuoro).
    Messun jälkeen vanhempainilta
    Maskun pappilassa n. klo 11-12

tai
    erikseen sovitusti jonkun toisen rippikouluryhmän mukana ensin valmistelemassa ja sitten messussa avustamassa.

5. Su 2.2. / su 8.3. / su 19.4. messu klo10 Maskun kirkossa jatkuen Kirkolliset toimitukset päivänä klo15 asti (sis. hedelmävälipalan).

6. Ma 6.4. / ti 7.4. / ke 8.4. klo 19 hiljaisen viikon iltakirkko Maskun kirkossa. Kesto noin 30 min.

7. Musiikkitapahtuma Maskun kirkossa myöhemmin ilmoitettavana aikana.

8. Palvelutehtävä (konkreettinen tempaus hyvän tekemiseksi muille) jonkin rippikouluryhmän kanssa huhti-toukokuussa, ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.