Leirejä Mannerlahdessa

järjestetään vuoden aikana viisi; kaksi syksyllä, kaksi keväällä ja yksi kesällä. Kesällä voit myös ”harjoitella” leirielämää ilman yöpymistä Pienten Leiripäivässä. Leireillä ulkoillaan, askarrellaan, leikitään ja hiljennytään yhdessä. Merenrannalla Askaisissa sijaitseva leirikeskus tarjoaa kivat puitteet monenlaiseen tekemiseen.

Ilmoittautuminen nettilomakkeella kevät- ja syyskauden alkaessa, kesän leireille toukokuussa. Mukaan mahtuu 25 lasta / leiri. Hinta leiristä 30€ (sisaruksilta -50%), yökirkko-leiristä 15€ ja leiripäivästä 10€.

Syksyllä 2019 järjestetään:

• pe 11. - su 13.10. nappulaleiri 1.-3. luokkalaisille

• Yökirkko-leiri la 23.-su24.11. Lemun kirkossa 4.-6.luokkalaisille

Ilmoittautuminen 2.9. alkaen !!

TÄSTÄ NAPPULALEIRILLE (viim.su22.9.!)

TÄSTÄ YÖKIRKKOON (viim.5.11.)

Pappilan päiväleiri (puuhapäivät) 16-17.10. molempina päivinä klo 10-14

Maskun pappilassa kokoontuu syyslomalla lasten päiväleiri 1-6lk lapsille keskiviikkona ja torstaina. Kokoonnumme molempina päivinä klo 10-14. Päivän aikana on tarjolla välipala. Mukaan mahtuu molempiin päiviin max 25 lasta.

askartelu
maalausta sormiväreillä