Lapsi- ja perhetyön yhteystiedot.

Luontoperhekerhot Askaisissa ja Maskussa ovat aloittaneet perinteisten perhekerhojen ohella. Tule tutustumaan Lisätietoa perhe- ja luontoperhekerhoista.

Mikkelinpäivän perhekirkko Maskussa su 4.10. klo 15.00 sekä Päiväkerhot Maskussa 50 v. -kahvitus seurakuntalolla. Ennakkoilmoittautuminen on päättynyt.

Nuppuset -ryhmä käynnistyy lokakuussa torstaisin klo 10.00-11.30. Ilmoittautuminen Nuppusiin alkaa syyskuussa.

Äitien illat Mannerlahdessa, syksy 2020. Ilmoittaudu mukaan 6.10 iltaan tästä.

Vauvan päivää vietetään valtakunnallisesti aina syyskuun viimeisenä perjantaina, tänä vuonna siis 25.9. Ajankohtaa varten koksimme yhteistyökumppaneidemme kanssa videoita katsottavaksenne. Niitä on julkaistu mukana olevien organisaatioiden fb-sivuilla ja koottuna löytyvät seurakunnan kotisivuilta to 24.9. - 8.10.2020.

Yhteistyössä: MLL Masku, Marjo Kivinen/Kalevalainen jäsenkorjaus, Maskun kirjasto, Maskun seurakunta sekä Sote-Akseli (neuvola)

Tulossa:

päiväkerho 2-vuotiaille Maskun seurakuntatalolla joka toinen keskiviikko 28.10 alkaen, klo 9.30-11.00.  Ohjaajina Arja Lehto ja Johanna Kauppila. Ilmoittautuminen kaksi vuotta täyttäneiden kerhoon alkaa 6.10.

Isä-lapsi -illat marraskuussa ulkosalla klo 18-19.30 seuraavasti: lemulaisille tiistaina 3.11. Askaisten srk-talolla, kanta-maskulaisille keskiviikkona 4.11. Maskun srk-talolla, Makasiinin ympäristössä ja askaislaisille tiistaina 10.11. Askaisten srk-talolla. Lisätietoa tulossa. Ilmoittautuminen alkaa ti 20.10.

Toimintamme on suunnattu ensisijaisesti Maskun, Lemun ja Askaisten perheille.

Käytännön asioita huomioidaan toiminnassamme kulloinkin voimassaolevien säädösten mukaan. Muutokset ovat siis mahdollisia. Seuraa ilmoitteluamme.

Iloiset lastenohjaajat istuvat nurmella edessään vedensininen kangas, jossa kankaasta tehtyjä kaloja.
Lastenohjaajat nurmella. Johanna, Mia, Arja, Kirsi ja Elina toivottavat sinut tervetulleeksi mukaan toimintaan