AJANKOHTAISTA

Luontoperhekerho Askaisissa on aloittanut perinteisten perhekerhojen ohella. Tule tutustumaan. Lisätietoa perhe- ja luontoperhekerhoista.

Nuppuset -ryhmä aloittaa kokoontumiset torstaisin klo 10.00-11.30 Maskun seurakuntatalolla kun ilmoittautuneita on vähintään neljä. Ilmoittautumaan Nuppusiin.

Äitien illat Mannerlahdessa, syksy 2020.

Tulossa:

Päiväkerho 2-vuotiaille Maskun seurakuntatalolla joka toinen keskiviikko 28.10 alkaen, klo 9.30-11.00.  Ohjaajina Arja Lehto ja Johanna Kauppila. Ilmoittautuminen kaksi vuotta täyttäneiden kerhoon alkaa 6.10. Ryhmä on nyt täynnä!

Isä-lapsi -illat marraskuussa päiväkerholaisille. Ilmoittautuminen alkaa to 22.10.

Lapsi- ja perhetyön yhteystiedot.

Suositamme aikuisille oman maskin tai visiirin käyttöä kaikissa tilaisuuksissamme. Tervetuloa!

Toimintamme on suunnattu ensisijaisesti Maskun, Lemun ja Askaisten perheille.

Huomioimme toiminnassamme kulloinkin voimassaolevat säädökset ja suositukset. Muutokset ovat siis mahdollisia. Seuraa ilmoitteluamme.

Iloiset lastenohjaajat istuvat nurmella edessään vedensininen kangas, jossa kankaasta tehtyjä kaloja.
Lastenohjaajat nurmella. Johanna, Mia, Arja, Kirsi ja Elina toivottavat sinut tervetulleeksi mukaan toimintaan