Lastenohjaajat istuvat pöydän ääressä yllään punertavat hupparit ja kasvoillaan siniset maskit.
Suosittelemme aikuisille maskin tai visiirin käyttöä toiminnassamme. Pysytään terveinä.

TERVETULOA MUKAAN LAPSILLE JA PERHEILLE SUUNNATTUUN TOIMINTAAN!! 

Tavoitteenamme on tukea perheiden hyvinvointia ja kristillistä kasvatusta. Toiminnalla haluamme tarjota lapsille ympäristön, jossa on hyvä toimia yhdessä toisten kanssa, leikkiä ja oppia. Pyrimme tavoittamaan alueen perheitä myös päiväkotiyhteistyössä. 

AJANKOHTAISTA

Ilmoittautuminen päiväkerhoihin kaudelle 2021-2022 alkaa ma 12.4 klo 9.00. Päiväkerhoryhmiä on  tarjolla alueesta riippuen 2 v, 3 v, 4-5v ja 3-5v lapsille. Lisätietoa ryhmistä.

* Uusien rajoitusten myötä  PERHEKERHOT, ILTAPERHEKERHOT sekä NUPPUSET ovat tauolla ainakin 26.4.2021 asti. Kerholaisten Whatsapp-ryhmiin jaetaan linkki, jonka kautta pääsee liittymään keskiviikkoaamuina (14. ja 21.4) mukaan PERHEMIITTIIN. Vaihdetaan siellä kuulumisia kahvikupposen äärellä Kirsin ja Arjan kanssa, lopussa lyhyt hiljentyminen ja musiikki. Mukaan MIITTIIN pääset myös tästä.

* MUSKARIT ovat loppukevääksi peruttu. Julkaisemme  Muskaritaltioinnin keskiviikkoisin klo 10.15  (17.3, 24.3, 7.4, 14.4, 21.4. ja 28.4.) Youtubessa. Linkki jaetaan myös perhetyön Whatsapp-ryhmiin sekä fb-sivuillemme.

 

Lapsi- ja perhetyön yhteystiedot.

Mahdollisia lisätietoja ja vapaita kerhopaikkoja voi kysellä kauden aikana Elina Soinilta tai ohjaajilta.

Elina Soini lapsityönohjaaja

elina.soini@evl.fi

044 722 5421

Toimintamme on suunnattu ensisijaisesti Maskun, Lemun ja Askaisten perheille. 

Huomioimme toiminnassamme kulloinkin voimassaolevat säädökset ja suositukset. Muutokset ovat siis mahdollisia. Seuraa ilmoitteluamme.