Toimintaa LAPSIPERHEILLE

Maskun seurakunnan lapsi- ja perhetyö tarjoaa monenlaista ohjattua ja mukavaa tekemistä lapsiperheille. Tule tutustumaan toisiin perheisiin perhekerhoissa ja tapahtumissa myös oman alueesi ulkopuolella.  Tutustu tarjontaan, löydä oma ryhmäsi ja tule vaikuttamaan toimintamme sisältöön! Olet  lämpimästi tervetullut mukaan toimintaamme juuri sellaisena kuin olet!

SEURAA MEITÄ FB:SSA: Maskun seurakunta Lapset ja perheet.

Tervetuloa viettämään Perheiden sunnuntaita Maskun, Lemun ja Askaisten kirkkoihin klo 12.00. Lasten mukaan mitoitetun jumalanpalveluksen jälkeen tarjoamme keittolounaan.

6.2  Perheiden sunnuntain perhemessu Lemun kirkossa  klo 12.00. Lapsille askartelupiste kirkon takaosassa. Ei soppatarjoilua. Lisäksi Yhteisvastuun aloitusinfo  jumalanpalveluksen päätteeksi kirkossa.  Kiitos kaikille osallistuneille!

Uusperheille tarkoitettu ilta Maskun seurakunnassa.
Tervetuloa rohkeasti mukaan uusperheiden iltaan!