PÄIVÄKERHOT

ovat 3-5 -vuotiaille tarkoitettuja alueellisia kerhoja, jotka kokoontuvat 2 x viikossa 2,5/h kerrallaan.

Leikin lumoa, luovuutta tukevia musiikki- ja askartelutuokioita, eväshetki, hiljentymistä kynttilän äärellä ja tietysti kaverisuhteiden luomista. Kerhoihin mahtuu 16 lasta. Kannattaa ilmoittautua myös jonoon. Ilmoittautuminen 3-5 -vuotiaiden päiväkerhoon tästä.

ASKAINEN  ma 13.00-15.30 ja to 9.00-11.30.  Ohjaajina Mia Tuomisto ja Johanna Kauppila.

LEMU ti  9.00-11.30 ja to 13.00-15.30.  Ohjaajina Mia Tuomisto ja Johanna Kauppila.

MASKUN SRK-TALO ma 13.00 -15.30 ja to 13.00-15.30.  Ohjaajina Arja Lehto ja Kirsi Rissanen. TÄYNNÄ!

Päiväkerhot jatkuvat Maskussa, Lemussa ja Askaisissa torstaina 14.1.2021. Lemussa toiminta siirtyy vuoden alusta Lemun Pappilaan. Siellä päiväkerhoon tulee pieni muutos eli maanantain aamukerho siirtyy tiistaille.

KAKSI VUOTTA täyttäneiden ikioma kerho Maskun seurakuntatalolla.

kokoontuu 25.1.2021 alkaen maanantaisin klo 9:30-11:00. Mukaan mahtuu kahdeksan lasta. Ilmoittautuminen kaksi vuotta täyttäneiden kerhoon . RYHMÄ ON TÄYNNÄ

Kerhossa lauletaan, leikitään, puuhaillaan yhdessä ja tutustutaan uusiin kavereihin. Omat vaipat mukaan, mutta eväitä ei tarvita. Ohjaajina Johanna Kauppila ja Arja Lehto.

Mahdollisia lisätietoja ja vapaita kerhopaikkoja voi kysellä kauden aikana ohjaajilta tai lapsi- ja perhetyön ohjaaja Elina Soinilta.

Elina Soini lapsi- ja perhetyöntyönohjaaja

elina.soini@evl.fi

044 722 5421

Lapset istuvat tuoleillaan ja seuraavat lastenohjaajan kanssa Sima-papin ohjaamaa hartaushetkeä.
Kynttilähetki Askaisten päiväkerhossa Sima-papin ja Mian kanssa.

Palapelin tekoa.

Pienet kädet lisäävät siemeniä purkkiin, jossa on multaa.
Pääsiäisruohon istutusta.

Lapset leikkimässä Maskun seurakuntatalon kerhossa.