Tule mukaan kirkkomuskariin!

Tutustumme musiikin maailmaan eri tavoin.

Laulamme, soitamme, tanssimme, kuuntelemme, loruilemme ja rytmittelemme. Musiikki on lempeää vuorovaikutusta aikuisen ja lapsen välillä.

Kirkkomuskareihin ovat tervetulleita kaikki maskulaiset perheet; lapset 4kk-3v. Vauvoille on hyvä ottaa mukaan pehmeä alusta, taaperoille ja tenaville tossut tai liukuestesukat. Ryhmiin pitää ilmoittautua etukäteen. Muskari on maksuton. Tervetuloa!

Kevään 2020 muskarit ovat täynnä!

Kaikille 19.1 mennessä ilmoittautuneille, paikka ryhmässä on varmistunut. Olette tervetulleita viikolla 5 alkavaan muskariin.

Maskun srk-talon hajapaikkoja ja myöhemmin mahdollisia peruutuspaikkoja muihinkin ryhmiin voi kysellä Elinalta, yhteystiedot alla.

Ilmoittautuminen tästä on päättynyt.

Ohjaajana Lemun Rukoushuoneella ja Maskun srk-talolla Elina Soini ja Askaisissa Joni Poutanen. Yhteystiedot sivun alareunassa.

Muskareita järjestetään Maskun seurakunnassa seuraavasti:

• Lemun rukoushuoneella ma klo 9.30-10.00
  • Maskun seurakuntatalolla ti 1. ryhmä klo 9.00-9.30  ja 2. ryhmä (sisarusryhmä) 9.45-10.15, suuren kysynnän vuoksi olemme perustaneet lisäryhmän eli 3. ryhmä 10.30 -11.00
  • Askaisten seurakuntatalolla ke klo 9.30-10.00

Jokaiseen ryhmään mahtuu 10 lasta huoltajineen, varasijoja on neljä.

Muskareiden jälkeen olet tervetullut:

• Lemussa kahvi/leikkihetki klo 11.00 saakka
  • Maskussa perhekerho klo 11.30 saakka