Maskun seurakunnassa haetaan

nuorisotyönohjaajan sijaista

Maskun seurakunnan alueella on kolme kirkonkylää, viisi alakoulua ja oma leirikeskus. Varhaisnuorisotyöllä on kunnan kanssa vahvistettu yhteistyösuunnitelma, jonka mukaan toimiessamme tavoitamme kaikki luokka-asteet vuosittain. Rippikoulutyössä on hyvät ja selkeät toimintatavat.

Maskun seurakuntaan voit tutustua lisää www.maskunseurakunta.fi.

Nuorisotyön tiimimme tarvitsee uuden työntekijän.

• Etsimme Sinua, joka voit toimia kirkon nuorisotyönohjaajana. Sinulla on alalle soveltuva kirkollinen koulutus tai pitkäaikaista kokemusta alalta. Työ on hieno mahdollisuus tutustua toimivaan alakouluyhteistyöhön. Tehtävään kuuluu myös rippikoulutyötä.

Sijaisuuden kesto on 13.1.2020-5.7.2020. Palkkaus on KirVESTES 502 mukainen, pätevälle työntekijälle. Valitun tulee olla ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Ennen sijaisuuden vastaanottamista tulee esittää hyväksytty rikosrekisteriote.

Oman auton käyttömahdollisuus on tehtävän hoitamisessa välttämätön.

Lisätiedot ja vapaamuotoiset hakemukset  sinikka.pietila@evl.fi.

Maskun seurakunnassa haetaan

työntekijöitä lasten ja perheiden pariin

Maskun seurakuntaan kuuluu kolme kirkkoa ja oma leirikeskus. Seurakuntamme toimii siis laajalla alueella ja aluetyön merkitys onkin suuri. Lapsi- ja perhetyön toimipisteitä on tällä hetkellä viisi.  Toiminta-aluettamme ovat päiväkerhot, perhekerhot ja laajemminkin päivähoitoyhteistyö ja perhetyö kunnan ja yksityisten toimijoiden kanssa. Maskun seurakuntaan voit tutustua lisää www.maskunseurakunta.fi.

Lapsi- ja perhetyön tiimimme tarvitsee kaksi uutta työntekijää.

1. Etsimme Sinua, joka voit olla lapsityönohjaaja tai kokenut lastenohjaaja, jolla on kykyä toimia viiden lastenohjaajan esimiehenä. Sinulla on alalle soveltuva kirkollinen koulutus tai pitkäaikaista kokemusta alalta. Odotamme Sinulta myös vuorovaikutustaitoja ja kykyä verkostoitua sekä hallinnollista osaamista. Lähin esimiehesi on kirkkoherra.

Sijaisuus alkaa 1.11. 2019 tai sopimuksen mukaan ja kestää 31.5. 2020 asti. Työtehtävä jatkuu mahdollisesti tämän jälkeenkin. Työaika on 38.45 h/vkko. Palkkaus on KirVESTES 501 mukainen. Valitun tulee olla ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Ennen sijaisuuden vastaanottamista tulee esittää hyväksytty rikosrekisteriote.

1. Lisäksi tarvitsemme lastenohjaajaksi Sinua, jolla on alalle soveltuva kirkollinen koulutus tai pitkäaikainen kokemus alalta. Myös Sinulta odotamme hyviä vuorovaikutustaitoja. Lähin esimiehesi on lapsityönohjaaja tiimin vetäjänä.

Sijaisuus kestää 1.1. 2020 – 31.7. 2021. Työaika on 38.45 h/vkko ja palkkaus on KirVESTES 402 mukainen. Valitun tulee olla ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Ennen sijaisuuden vastaanottamista tulee esittää hyväksytty rikosrekisteriote.

Hakemukset ansioluetteloineen lähetetään s-postitse (pdf-tiedosto) osoitteella sirkku.sinkkonen@evl.fi otsikolla ”Lapsityönohjaaja” tai ”Lastenohjaaja”. Hakuaika päättyy pe 18.10. 2019 klo 15. Haastattelut pidetään pe 25.10.2019 klo 13 alkaen kirkkoherranvirastolla (Maskuntie 73).

Lisätietoja antaa vs. lapsityönohjaaja (diakoni) Sirkku Sinkkonen 044-722 5415 tai sirkku.sinkkonen@evl.fi.

työpaikkailmoitus