Turun arkkihiippakunnan tuomiokapituli

on julistanut haettavaksi

Maskun seurakunnan

kappalaisen viran

Maskun seurakunta, joka käsittää Maskun, Lemun ja Askaisten alueet ja kirkot, on vanha ja tunnettu seurakunta jo vuodesta 1232. Maskun kunnassa on 9600 ja seurakunnassa 7 600 jäsentä. Masku sijaitsee edullisesti moottoritien varrella 15 km Turusta, Raision ja Naantalin läheisyydessä. Seurakunnassa asuu paljon lapsiperheitä ja diakoniatyö on monimuotoista. Työntekijöitä on kolmisenkymmentä. Seurakunnan leirikeskus, Mannerlahti, sijaitsee Askaisissa meren rannalla.

Maskun seurakunnassa on neljä papinvirkaa, joista yksi, haettavana oleva, on kappalaisen virka.

Papin perustyön lisäksi viran vastuualueeseen kuuluu diakonia- ja lähetystyö yhteistyössä kolmen diakonin kanssa. Toivomme lisäksi hakijalta kiinnostusta ja valmiuksia hoitaa seurakunnan (ulkoista) tiedotusta. Lähin esimies on seurakunnan kirkkoherra.

Virka edellyttää suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää ymmärtämisen taitoa. Virkaan on kelpoinen pastoraalitutkinnon suorittanut pappi. Viran palkkaus on vaativuusryhmän 602 mukainen. Koeaika on 6 kuukautta. Hakemukseen on liitettävä nimikirjanote kappalaisen hakua varten. Valituksi tulleen pitää toimittaa seurakunnalle lääkärintodistus.

Maskun seurakunnan kappalaisen virka on haettavana Turun arkkihiippakunnan tuomiokapitulista. Hakuaika päättyy 11.1.2019. Virka on otettava vastaan viim. 1.5.2019.

Virkaa haetaan ensisijaisesti jättämällä sähköinen hakuilmoitus KirkkoHR –palveluun (https://rekry.evl.fi). Toissijaisesti hakemuksen voi toimittaa myös osoitteeseen Turun arkkihiippakunnan tuomiokapituliin os. Hämeenkatu 13, PL 60, 20501 Turku.

Lähempiä tietoja antavat kirkkoherra Jouko Henttinen p. 044 550 67 20 (jouko.henttinen@evl.fi)  ja hiippakuntapastori Pauliina Järvinen p. 0400  126515, pauliina.jarvinen@evl.fi.