Leirit, retket ja leiripäivät

Leirit ja leiripäivät järjestetään lähes poikkeuksetta Mannerlahdessa. Mannerlahden leirikeskuksemme tarjoaa upeat puitteet monenlaiseen retki- ja leiritoimintaan. Perheleiri / leiripäivä järjestetään kevätkaudella ja äitien leiri / leiripäivä syyskaudella. Leirit ja leiripäivät ovat kaikille avoimia ja niihin on omat ilmoittautumislinkkinsä.

_______________________________________________________

Kevätretki huipentaa päivä-  ja perhekerholaisten kauden. 

Perhekerholaisten retkiä on pääasiassa järjestetty Mannerlahden leirikeskukseen, joinain vuosina vaihtoehtoisesti lähialueen retkeilykohteisiin. Tervetuloa siis mukaan toimintaamme päivä- ja perhekerhoihin Askaisissa, Lemussa ja Maskun seurakuntatalolla.

 

2023 Avoimet kesäpäivät

Tervetuloa lapsi- ja perhetyön avoimiin kesäpäiviin! Kesäpäiviä järjestetään kaikissa kolmessa toimipisteessä. Maskussa Maskun seurakuntatalon vieressä olevan Kirkkoherranviraston leikkipuistossa (Maskuntie 71, Masku), Lemussa Pappilan pihamaalla (Pappilantie 3, Lemu) ja Askaisissa seurakuntakodin pihamaalla (Askaistentie 832, Askainen) sekä myös Niemenkulman kylätalolla (Kelhoistentie 2, Masku). Päivät alkavat kello 9.30 ja paikalla ollaan 13.00 asti. Grilli on kuumana noin kello 11.00 eteenpäin ja omia eväitä saa grillailla vapaasti. Seurakunta tarjoaa kahvit, teet ja mehut. Kesäpäivissä lauleskellaan, leikitään, nautitaan kesäsäästä ja puuhastellaan kaikkea mukavaa yhdessä.

Tapahtumat