Krusifiksi

JOULUMYYJÄISET JA JOULUPUUROA Kauneimpien Joululaulujen lomassa

su 15.12. klo 15.30—18 seurakuntatalon pihalla ulkoteltoissa (pukeudu lämpimästi) ja seurakuntatalolla. Myytävänä joulukuusia, kransseja, jätkänkynttilöitä, leivonnaisia, ternimaitoa, laatikoita, käsitöitä…ja paljon muuta. Tule tekemään joulun hankinnat myyjäisistä. Samalla tuet hyvää harrastustoimintaa lähellä ja lähimmäistäsi kauempana.

Myytäviä tuotteita otetaan ilolla vastaan Maskun seurakuntatalolla pe 13.12., la 14.12. ja su 15.12. klo 9-14. Merkkaa päälle mitä tuotteet sisältävät. Haluatko talkoolaiseksi itse myyjäisissä tai ennen sitä? Ota yhteyttä Tuijaan p. 044 722 5419.

Lähetystyö

Lähetystyö perustuu Jeesuksen antamaan lähetyskäskyyn, joka on ilosanoman viemistä niille jotka eivät sitä vielä tunne sekä lähimmäisen auttamista.

Jeesus sanoo: ”Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa. Ja katso, minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti.” (Matt. 28: 18-20)

Lähetyskäsky on annettu meille kaikille. Osallistumalla Maskun seurakunnan lähetystoimintaan voit konkreettisesti auttaa kaukaista lähimmäistä.

Tervetuloa toimintaan mukaan!

afrikan lapsia