Talvileirin 2020 leirijakso on Mannerlahdessa 15.2.-21.2.2020 ja konfirmaatio sunnuntaina 16.8.2020 Maskun kirkossa.

2020 Talvileiri

1. Aloituskokoontuminen to 31.10. klo 16.30-17.30 Maskun pappilassa
  2. Su 1.12. messu klo 10 Maskun kirkossa jatkuen Diakonia- ja lähetyspäivänä klo 15 asti (sis. ruokailun).
  3. Ke 8.1. klo 18-19 messun valmistelu pappilassa.
  4. Su 19.1. klo 12 messu Lemun kirkossa (avustusvuoro). Kotiväki, mummit ja kummit tervetulleita mukaan! Messun jälkeen vanhempainilta Lemun rukoushuoneella n. klo 13-14.
  5. Etukäteispäivä to 13.2. klo 16.30-17.45 Maskun pappilassa.
  6. Rippileiri Mannerlahdessa alkaa la 15.2. klo 10 (bussi lähtee
    Maskun kirkolta klo 9, Lemun Op klo 9.15 ja Askaisten kko klo 9.30).
    Pe 21.2. klo 18 on yhteinen tilaisuus vanhemmille ja muulle kotiväelle Mannerlahdessa ja leiriltä lähdetään kotiin sen jälkeen omin kyydein.
  7. Su 8.3. messu klo 10 Maskun kirkossa
    jatkuen Kirkolliset toimitukset -päivänä klo 15 asti (sis. hedelmävälipalaa).
  8. Ti 7.4. klo 19 hiljaisen viikon iltakirkko Maskun kirkossa. Kesto noin 30 min.
    • kirkkohetki striimataan Facebookissa
    • valmistelemme kirkkoa yhdessä etäyhteyksien avulla ja kaikki osallistuvat tilaisuuteen katsomalla videon, mahdollisesti myös jonkun muun somekanavan kautta
  9. Ke 15.4. klo 17 konsertti Maskun kirkossa (noin 40 min)
    • konsertti toteutetaan etänä
  10. Ke 22.4. nuortenilta klo 18-19 Maskun pappilassa.
    • nuortenilta toteutetaan etänä
  11. Messu, jonka ajankohta ilmoitetaan myöhemmin
    / omalle kohdalle perhepiirissä osuva kirkollinen toimitus!
    (kuittaus erilliselle paperille papilta ja se toimitettava Sinikalle/Hannalle)
  12.  Palvelutehtävä huhti-toukokuussa, tarkemmat ohjeet myöhemmin.
  13.  Konfirmaatioharjoitus elokuussa Maskun kirkossa.
  14.  Konfirmaatio su 16.8. klo10 Maskun kirkossa.

Päiväkirja

31.10. kokoonnuimme ensimmäisen kerran yhteen. Tutustuimme toisiimme bingoruudukon avulla ja nyt tiedämme, kuka osaa sytyttää nuotion ja kuka tahtoisi matkustaa Islantiin. Jokainen sai oman rippiraamatun, johon tutustuttiin selailemalla. Kävimme läpi rippikoulun aikataulun ja valitsimme kuvakortin kuvastamaan tunnelmia. Lopuksi lauloimme laulun ja päätimme kokoontumisen rukoukseen.

1.12. vietimme koko sunnuntaipäivän kirkonmäellä. Ensin täydessä Maskun kirkossa juhlittiin näyttävästi kirkkovuoden alkua. Ensimmäisen adventin messussa laulettiin joululauluja ja sen jälkeen nautittiin kirkkopizzat. Heikki Takko Suomen Lähetysseurasta oli vieraanamme ja kertoi työstään rippikoululaisille ja muillekin seurakuntalaisille. Sitten jakaannuttiin ryhmiin ja kierrettiin toimintarasteja. Opimme ehtoollisesta, mitä se on ja miten siellä toimitaan. Kuulimme lähetystyöstä, diakoniatyöstä ja yhteisvastuukeräyksestä. Teimme itse arjen diakoniaa askartelemalla tsemppikarkkeja. Päivän päätteeksi täytimme vielä oppimispäiväkirjan ja lauloimme yhteisen laulun.