Kirkkomuskarit

Tutustumme musiikin maailmaan eri tavoin. Leikimme, tanssimme, satuilemme ja loruilemme, luomme rytmiä ja liikettä. Musiikki on lempeää vuorovaikusta aikuisen ja lapsen välillä. Kirkkomuskareissa tuemme myös perheiden kristillistä varhaiskasvatusta.

Kirkkomuskareihin ovat tervetulleita kaikki maskulaiset perheet; lapset 4kk-3v sekä sisarukset sisarusryhmään yhdessä aikuisen kanssa. Vauvoille on hyvä ottaa mukaan pehmeä alusta, taaperoille ja tenaville tossut tai liukuestesukat.

Ryhmien koko on n. 12 lasta/ ryhmä (ilmoittautuminen). Kokoonnumme sekä syys- että kevätkaudella noin 10 kertaa. Muskarilaiset ovat tervetulleita mukaan perhekirkkoihin.

Kaija- muskarimamma on mukana seurakuntatalon muskarissa sekä perhekahvilassa. Häntä voit pyytää tarvittaessa avuksesi, esimerkiksi jos mukanasi on useampia lapsia.

Perhekahvilat toimivat muskarien yhteydessä Lemun rukoushuoneella maanantaisin klo 10.00-11.00 sekä Maskun seurakuntatalon alakerrassa torstaisin klo 9.30–11:00.

Tiedustelut Pirjo-Liisalta

KIRKKOMUSKARIT KEVÄÄLLÄ 2018

Vapaita paikkoja voi tiedustella pirjo-liisa.nurmi(at)evl.fi

Maskun seurakuntatalo torstaisin