Leirijakso Maskun srk-talolla 8.-12.6. klo 9.30-16 , su 14.6. klo 14-17

Konfirmaatioharjoitus

Konfirmaatio su 30.8. klo 10 Maskun kirkossa

Päiväkirja

31.10. Rippikoulustartti! Ensimmäisessä kokoontumisessa tutustuimme hieman toisiimme ja saimme omat Raamatut. Kävimme läpi rippikouluaikataulua ja etsimme nimmareita bingoruudukkoon. Lopuksi valitsimme tunnelmiin sopivan kuvakortin, lauloimme laulun ja rukoilimme loppurukouksen.

1.12. vietimme koko sunnuntaipäivän kirkonmäellä. Ensin täydessä Maskun kirkossa juhlittiin näyttävästi kirkkovuoden alkua. Ensimmäisen adventin messussa laulettiin joululauluja ja sen jälkeen nautittiin kirkkopizzat. Heikki Takko Suomen Lähetysseurasta oli vieraanamme ja kertoi työstään rippikoululaisille ja muillekin seurakuntalaisille. Sitten jakaannuttiin ryhmiin ja kierrettiin toimintarasteja. Opimme ehtoollisesta, mitä se on ja miten siellä toimitaan. Kuulimme lähetystyöstä, diakoniatyöstä ja yhteisvastuukeräyksestä. Teimme itse arjen diakoniaa askartelemalla tsemppikarkkeja. Päivän päätteeksi täytimme vielä oppimispäiväkirjan ja lauloimme yhteisen laulun.