Kerhotarjonta kaudelle 2021-22 on nyt julkaistu

Ilmoittautumiset aukeavat ma 30.8.
ja kerhot alkavat viikolla 37 ja jatkuvat viikolle 49. Syyslomalla ei ole kerhoja.

Kerhot tarjoavat lapselle mielekkään harrastuksen, jossa lapsi tapaa ystäviä, saa monipuolista tekemistä, yhdessäolon kokemuksia ja oppii uutta. Kerhoissa saa touhuta uutta turvallisen aikuisen tai innokkaan nuoren läsnä ollessa ilman menestymisen paineita. Kerhot ovat maksuttomia.

Kerhot kokoontuvat useimmiten kerran viikossa tai joka toinen viikko noin 1-2 tuntia kerrallaan. Kerhot kokoontuvat kouluvuoden aikana iltapäivällä tai alkuillasta ja niihin tulee turvallisuuden varmistamiseksi ilmoittautua etukäteen.

Monissa kerhoissa on teema, kuten kokkaus tai liikunta. Osa kerhoista taas toimii avoimina sekakerhoina, joissa kerholaisten joukko yhdessä ohjaajansa kanssa suunnittelee ohjelman.

Seurakunnan kerhojen erityispiirteenä on hartauden järjestäminen jokaisena kokoontumiskertana. Tuokiossa käydään läpi kirkkovuoden kulkua, luetaan raamatunkertomuksia, lauletaan hengellisiä lauluja ja rukoillaan yhdessä.

Kerhoja ohjaavat nuorisotyönohjaajat sekä vapaaehtoiset nuoret ja aikuiset. Kerhotyöhön ovat aina tervetulleita uudet vapaaehtoiset! Jos kiinnostuit ota rohkeasti yhteyttä nuorisotyönohjaajiin.

syksyinen vaahtera
Syksyinen vaahtera pappilan pihalta - tervetuloa kerhoilemaan!
syksyinen vaahtera