Kerhotoiminta

Kerhot tarjoavat lapselle mielekkään harrastuksen, jossa lapsi tapaa ystäviä, saa monipuolista tekemistä, yhdessäolon kokemuksia ja oppii uutta. Kerhoissa saa touhuta uutta turvallisen aikuisen tai innokkaan nuoren läsnä ollessa ilman menestymisen paineita. Kerhot ovat maksuttomia.

Kerhot kokoontuvat useimmiten kerran viikossa tai joka toinen viikko noin 1-2 tuntia kerrallaan. Kerhot kokoontuvat kouluvuoden aikana iltapäivällä tai alkuillasta ja niihin tulee turvallisuuden varmistamiseksi ilmoittautua etukäteen.

Monissa kerhoissa on teema, kuten kokkaus tai liikunta. Osa kerhoista taas toimii avoimina sekakerhoina, joissa kerholaisten joukko yhdessä ohjaajansa kanssa suunnittelee ohjelman.

Seurakunnan kerhojen erityispiirteenä on hartauden järjestäminen jokaisena kokoontumiskertana. Tuokiossa käydään läpi kirkkovuoden kulkua, luetaan raamatunkertomuksia, lauletaan hengellisiä lauluja ja rukoillaan yhdessä.

Kerhoja ohjaavat nuorisotyönohjaajat sekä vapaaehtoiset nuoret ja aikuiset. Kerhotyöhön ovat aina tervetulleita uudet vapaaehtoiset! Jos kiinnostuit ota rohkeasti yhteyttä nuorisotyönohjaajiin.

Nettitupu

Koululaisen kaveri

Nettitupu auttaa kun elämä murjoo tai aiheuttaa kysymyksiä!

Tupu on kouluikäisille tarkoitettu nettitukipalvelu. Tupuina toimivat koulutetut päivystäjät, jotka vastaavat tyttöjen ja poikien kysymyksiin. Päivystäjät ovat aikuisia , koulutettuja kirkon työntekijöitä, jotka ovat valmiita vastaamaan tyttöjen ja poikien kysymyksiin taivaan ja maan väliltä. Tupulta voi kysyä esimerkiksi kasvuun, tykkäämiseen, vanhempiin, kavereihin, kouluun jne liittyvistä asioista.

Tupuissa keskustellaan yhdessä erilaisista asioista päivystäjän kanssa. Keskustelut ovat kahdenkeskisiä.

SIIRRY PALVELUN SIVUILLE TÄSTÄ