Lastenohjaajat istuvat pöydän ääressä yllään punertavat hupparit ja kasvoillaan siniset maskit.
Suosittelemme aikuisille maskin tai visiirin käyttöä toiminnassamme. Pysytään terveinä.

TERVETULOA MUKAAN LAPSILLE JA PERHEILLE SUUNNATTUUN TOIMINTAAN!! 

Tavoitteenamme on tukea perheiden hyvinvointia ja kristillistä kasvatusta. Toiminnalla haluamme tarjota lapsille ympäristön, jossa on hyvä toimia yhdessä toisten kanssa, leikkiä ja oppia. Pyrimme tavoittamaan alueen perheitä myös päiväkotiyhteistyössä. Huom! Uudet rajoitukset ovat voimassa toistaiseksi 14.5 asti!

AJANKOHTAISTA

 

Ilmoittautuminen päiväkerhoihin kaudelle 2021-2022 alkaa ma 12.4 klo 9.00. Päiväkerhoryhmiä on  tarjolla alueesta riippuen 2 v, 3 v, 4-5v ja 3-5v lapsille. Lisätietoa ryhmistä.

* Uusien rajoitusten myötä  PERHEKERHOT, ILTAPERHEKERHOT sekä NUPPUSET ovat tauolla 14.5.2021 asti. 

Toukokuussa ti 18.5. alkaen pidämme rajoitusten saliessa perhekerhot ulkona Lemussa ja Maskussa.  Kerhossa on tarjolla kahvia, teetä ja mehua. Siihen asti voit sopia lastenohjaajien kanssa tapaamista 1-2 perheelle  keskiviikkoaamuihin Maskun srk-talon leikkipuistoon ja Lemun pappilan pihaan. Nuppusten oma tapaamisaika on sovittavissa torstaisin.

Sovi ajasta: Arja 044-722 54 26, Elina 044-722 54 21

 

* MUSKARIT ovat loppukevääksi peruttu. Julkaisemme  Muskaritaltioinnin keskiviikkoisin klo 10.15  (17.3, 24.3, 7.4, 14.4, 21.4. ja 28.4.) Youtubessa. Linkki jaetaan myös perhetyön Whatsapp-ryhmiin sekä fb-sivuillemme.

 

Lapsi- ja perhetyön yhteystiedot.

Mahdollisia lisätietoja ja vapaita kerhopaikkoja voi kysellä kauden aikana Elina Soinilta tai ohjaajilta.

Elina Soini

Lapsityönohjaaja

elina.soini@evl.fi

044 722 5421

Toimintamme on suunnattu ensisijaisesti Maskun, Lemun ja Askaisten perheille. 

Huomioimme toiminnassamme kulloinkin voimassaolevat säädökset ja suositukset. Muutokset ovat siis mahdollisia. Seuraa ilmoitteluamme.

Tervetuloa mukaan Maskun hyvinvointipalvelujen järjestämälle LASTEN KULTTURIVIIKOLLE! Olemme tehneet teille näytelmän Pallo kuuluu kaikille. Se kertoo ystävyydestä, lähimmäisen rakkaudesta ja toisten huomioimisesta. Kurkkaapa se tästä linkistä. https://youtu.be/4PC1aUepgy8Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Mainos kesäkuun Avoimista kesäpäivistä Askaisissa, Lemussa, Maskussa, ja Niemenkulman vanhalla koululla.
Mainos Avoimista kesäpäivistä Askaisissa, Lemussa, Maskussa, ja Niemenkulman vanhalla koululla.