Lastenohjaajat istuvat pöydän ääressä yllään punertavat hupparit ja kasvoillaan siniset maskit.
Suosittelemme aikuisille maskin tai visiirin käyttöä toiminnassamme. Pysytään terveinä.

TERVETULOA MUKAAN LAPSILLE JA PERHEILLE SUUNNATTUUN TOIMINTAAN!! 

Tavoitteenamme on tukea perheiden hyvinvointia ja kristillistä kasvatusta. Toiminnalla haluamme tarjota lapsille ympäristön, jossa on hyvä toimia yhdessä toisten kanssa, leikkiä ja oppia. Pyrimme tavoittamaan alueen perheitä myös päiväkotiyhteistyössä. Huom! Uudet rajoitukset ovat voimassa toistaiseksi 16.6 asti. Nyt voimme tavata ulkona jopa 50 henkilön voimin, kuitenkin terveysturvallisuus huomioiden!

AJANKOHTAISTA

 

Tervetuloa mukaan Avoimille kesäpäiville ma 7.6. alkaen aina juhannukseen asti. Olemme auki aina 9.30-13.00. Maanantaisin olemme Askaisten srk:talon pihassa, tiistaisin Lemun Pappilassa ja keskiviikkoisin Maskussa virastotalon leikkipuistossa. Niemenkulman vanhalla koululla tavataan to 10.6. ja to 17.6. Grilli kuumana klo 11, oma piknik-viltti ja eväät mukaan! Nähdään pian!

Ilmoittautuminen päiväkerhoihin kaudelle 2021-2022 alkaa ma 12.4 klo 9.00. Päiväkerhoryhmiä on  tarjolla alueesta riippuen 2 v, 3 v, 4-5v ja 3-5v lapsille. Lisätietoa ryhmistä.

 PERHEKERHOT, ILTAPERHEKERHOT sekä NUPPUSET jatkuvat syksyllä.

 MUSKARIT jatkuvat taas syksyllä. Ilmoittautumiset alkavat ma 16.8. klo 9.00.  Keväällä julkaistuja muskareita on tarjolla Youtubessa . 

 

Lapsi- ja perhetyön yhteystiedot. 

Mahdollisia lisätietoja ja vapaita kerhopaikkoja voi kysellä kauden aikana Elina Soinilta tai ohjaajilta.

Elina Soini

Lapsityönohjaaja

elina.soini@evl.fi

044 722 5421

Toimintamme on suunnattu ensisijaisesti Maskun, Lemun ja Askaisten perheille. 

Huomioimme toiminnassamme kulloinkin voimassaolevat säädökset ja suositukset. Muutokset ovat siis mahdollisia. Seuraa ilmoitteluamme.

Tervetuloa mukaan Maskun hyvinvointipalvelujen järjestämälle LASTEN KULTTURIVIIKOLLE! Olemme tehneet teille näytelmän Pallo kuuluu kaikille. Se kertoo ystävyydestä, lähimmäisen rakkaudesta ja toisten huomioimisesta. Kurkkaapa se tästä linkistä. https://youtu.be/4PC1aUepgy8Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Mainos kesäkuun Avoimista kesäpäivistä Askaisissa, Lemussa, Maskussa, ja Niemenkulman vanhalla koululla.
Mainos Avoimista kesäpäivistä Askaisissa, Lemussa, Maskussa, ja Niemenkulman vanhalla koululla.