Lastenohjaajat istuvat pöydän ääressä yllään punertavat hupparit ja kasvoillaan siniset maskit.
Suosittelemme aikuisille maskin tai visiirin käyttöä toiminnassamme. Pysytään terveinä.

Tervetuloa mukaan Maskun seurakunnan lapsi- ja perhetyön toimintaan. Toimintamme on lähtökohtaisesti maksutonta, paitsi leiritoiminnasta perimme materiaalikulut. Toimintamme on tarkoitettu ensisijaisesti Maskun alueen perheille.

Päiväkerhot jatkuvat vielä retken ja juhlan merkeissä. Varsinainen kerhokausi päättyy viikolla 20.

Ilmoittautuminen Maskun seurakunnan varhaiskasvatuksen kauden 2022-2023 päiväkerhoihin on alkanut  ma 4.4 klo 9.00 tästä. Ilmoittautuminen tarvitaan myös kerhoa ensi syksynä jatkavilta päiväkerholaisilta. Kerhoryhmät jatkavat syksyllä 22 lähtökohtaisesti samoina kerhoaikoina kuin keväällä 22, jos ilmoittautuneita on riittävästi.

Perhekerhot ja Nuppuset  jäävät kesätauolle viikolla 20. Retkipäivä on maanantaina 23.5.

Tervetuloa mukaan Avoimille kesäpäiville klo 9.30-12.30:

Maskuun seurakuntatalon leikkipuistoon ma 6.6., 13.6., ja 20.6.  Lemun papilaan tiistaisin 7.6., 14.6. ja 21.6., Niemenkulman vanhalle koululle tiistaina 14.6 ja Askaisten seurakuntatalolle keskiviikkoisin 8.6., 15.6. ja 22.6.  Ei ennakkoilmoittautumista. Grilli kuumana klo 11. Piknik-villti mukaan. Kahvi- ja mehutarjoilu. Tervetuloa!

Kaikki muskarin ystävät tervetuloa kaikille avoimeen piknikmuskariin ma 23.5 klo 10 Lemun pappilan pihaan, sateella Lemun kirkossa. Ke 22.6  klo 14 Piknik-muskari Louhisaaren linnan pihassa Askaisissa. Sateella peruutettu. Vapaa pääsy! Oma viltti mukaan muskariin.

Tervetuloa mukaan toimintaamme myös  ystävienne kanssa. Meille olette tervetulleita sellaisena kuin olette.

Seuraamme aktiivisesti koronarajoituksia ja tilanteet saattavat muuttua nopeastikin. Seuraa ilmoitteluamme kotisivuillamme, Facebookissa sekä Maskulaisessa.

Aurinkoista kesän odotusta!

Terveisin Lapsi- ja perhetyön väki