Lapsi- ja perhetyön yhteystiedot.

Mikkelinpäivän perhekirkko Maskussa su 4.10 sekä Päiväkerhot Maskussa 50 v. -kahvitukseen Ilmoittautuminen Mikkelinpäivän perhekirkkoon ja kahvitukseen.

Muskarit alkavat syyskuussa, vkolla 39. Ilmoittautuminen muskareihin. Vahvistusviestit paikansaaneille tulevat vkolla 38.

Nuppuset -ryhmä käynnistyy lokakuussa torstaisin klo 10.00-11.30. Ilmoittautuminen Nuppusiin alkaa syyskuussa.

Äitien illat Mannerlahdessa, syksy 2020. Ilmoittaudu mukaan.

Vauvan päivää

vietetään valtakunnallisesti aina syyskuun viimeisenä perjantaina, tänä vuonna siis 25.9. Ajankohtaa varten kokoamme yhteistyökumppaneidemme kanssa videoita katsottavaksenne. Niitä julkaistaan mukana olevien organisaatioiden fb-sivuilla ja koottuna löytyvät seurakunnan kotisivuilta to 24.9. - 8.10.2020.

Yhteistyössä: MLL Masku, Marjo Kivinen/Kalevalainen jäsenkorjaus, Maskun kirjasto, Maskun seurakunta sekä Sote-Akseli (neuvola)

Tulossa:

päiväkerho 2-vuotiaille Maskun seurakuntatalolla joka toinen keskiviikko 28.10 alkaen, klo 9.30-11.00.  Ohjaajina Arja Lehto ja Johanna Kauppila. Ilmoittautuminen alkaa 6.10.

Toimintamme on suunnattu ensisijaisesti Maskun, Lemun ja Askaisten perheille.

Käytännön asioita huomioidaan toiminnassamme kulloinkin voimassaolevien säädösten mukaan. Muutokset ovat siis mahdollisia. Seuraa ilmoitteluamme.

Lastenohjaajat nurmella.
Lastenohjaajat nurmella. Johanna, Mia, Arja, Kirsi ja Elina toivottavat sinut tervetulleeksi mukaan toimintaan