Lastenohjaajat istuvat pöydän ääressä yllään punertavat hupparit ja kasvoillaan siniset maskit.
Suosittelemme aikuisille maskin tai visiirin käyttöä toiminnassamme. Pysytään terveinä.

AJANKOHTAISTA:

Perhekerhojen syyskausi päättyy 8.-9.12, jonka jälkeen on vielä mahdollisuus osallistua Jouluvaellukseen Maskun kirkolla seuraavalla viikolla. Ennakkoilmoittautuminen vaelluksille avautuu tällä sivulla marraskuun aikana. Lisätietoa perhe- ja luontoperhekerhoista sivustolla.

Nuppuset -ryhmä on pyörähtänyt käyntiin Maskun seurakuntatalolla torstaisin klo 10.00-11.30. Tästä pääset ilmoittautumaan Nuppusiin. Nuppusten syyskausi päättyy 3.12. ja jatkuu taas 21.1. Syyskaudella mukana olleiden ei tarvitse ilmoittautua uudelleen.

Tulossa:

Jouluvaellukset: Kaikille lapsiperheille Avoin vaellus on ke 16.12. Lähtö Maskun srk-talon pääoven edestä tasan 9.45. Kesto 0,5h. Säävaraus. Muut vaellukset ovat kerholaisille 14.-17.12.

Lapsi- ja perhetyön yhteystiedot.

Toimintamme on suunnattu ensisijaisesti Maskun, Lemun ja Askaisten perheille.

Huomioimme toiminnassamme kulloinkin voimassaolevat säädökset ja suositukset. Muutokset ovat siis mahdollisia. Seuraa ilmoitteluamme.

Maskun kirkossa jumalanpalvelus 29.11, klo 10.00. Sen jälkeen Pappilan pihalla glögiä, jouluvalot sytytetään.
Pappilan pihalla sytyetään jouluvalot klo 11.00. Lapsityön maskottiaasi Hertta mukana menossa. Glögitarjoilu.