Tule mukaan kirkkomuskariin!

Tutustumme musiikin maailmaan eri tavoin.

Laulamme, soitamme, tanssimme, kuuntelemme, loruilemme ja rytmittelemme. Musiikki on lempeää vuorovaikutusta aikuisen ja lapsen välillä.

Kirkkomuskareihin ovat tervetulleita kaikki maskulaiset perheet; lapset 4kk-3v. Vauvoille on hyvä ottaa mukaan pehmeä alusta, taaperoille ja tenaville tossut tai liukuestesukat. Ryhmiin pitää ilmoittautua etukäteen. Muskari on maksuton. Tervetuloa!

TOIMINTA PERUTTU TOISTAISEKSI.

SEURAA MEITÄ FB:SSA: Maskun seurakunta Lapset ja perheet. TULOSSA TOIMINTATUOKIOITA,MUSKAREITA, KYNTTILÄHETKIÄ YMS.

Kevään 2020 muskarit ovat täynnä!

Kaikille 19.1 mennessä ilmoittautuneille, paikka ryhmässä on varmistunut. Olette tervetulleita viikolla 5 alkavaan muskariin.

Maskun srk-talon hajapaikkoja ja myöhemmin mahdollisia peruutuspaikkoja muihinkin ryhmiin voi kysellä Elinalta, yhteystiedot alla.

Ilmoittautuminen tästä on päättynyt.

Ohjaajana Lemun Rukoushuoneella ja Maskun srk-talolla Elina Soini ja Askaisissa Joni Poutanen. Yhteystiedot sivun alareunassa.

Muskareita järjestetään Maskun seurakunnassa seuraavasti:

• Lemun rukoushuoneella ma klo 9.30-10.00
  • Maskun seurakuntatalolla ti 1. ryhmä klo 9.00-9.30  ja 2. ryhmä (sisarusryhmä) 9.45-10.15, suuren kysynnän vuoksi olemme perustaneet lisäryhmän eli 3. ryhmä 10.30 -11.00
  • Askaisten seurakuntatalolla ke klo 9.30-10.00

Jokaiseen ryhmään mahtuu 10 lasta huoltajineen, varasijoja on neljä.

Muskareiden jälkeen olet tervetullut:

• Lemussa kahvi/leikkihetki klo 11.00 saakka
  • Maskussa perhekerho klo 11.30 saakka