Tule MUSKARIIN

iloitsemaan musiikista laulaen, soittaen, tanssien, rytmitellen ja kuunnellen. Tutustu musisoinnin lomassa alueesi muihin perheisiin ja vahvista vuorovaikutusta lapsen kanssa. 

 

LEMUN PAPPILASSA (Pappilantie 3, Lemu) TÄYNNÄ!

maanantaisin klo 9:30-10:00, leikki- ja kahvitteluaika jatkuu kello 11.00 asti.

MASKUN SEURAKUNTALON YLÄSALISSA (Maskuntie 71, Masku): 

tiistaisin 1. ryhmä/vauvat klo 9:00-9:30 TÄYNNÄ!

ja 2. ryhmä/taaperot klo 10:00-10:30  ks. leikki- ja kahviaika sivun alareunassa. TÄYNNÄ!

Tervetuloa lapset 4kk- alle 4-v aikuisen kanssa. Mukaan jokaiseen ryhmään mahtuu 10 lasta + huoltajat. Ohjaajana toimii Elina Soini, yhteystiedot alla. Muskari on maksuton. Kannattaa ilmoittautua myös varasijoille. 

Kevätkauteen ilmoittautuminen alkaa 11.1.2021, klo 9.00. Muskarit käynnistyvät vkolla 5 eli helmikuun alusta. Ilmoittautuminen vain yhteen ryhmään/ perhe.

Osallistujamäärä on tällä hetkellä max 10 hlöä ( sis. aik. ja lapset). Ryhmässä paikan saaneet: ILMOITTAUDU oman muskariryhmäsi WA-ryhmään ko.aamuna klo 8.30 mennessä, saat vastauksen Elinalta (044-7225421), vieläkö mahtuu mukaan. Muista laittaa viestiin myös, montako teitä on tulossa.

TURVALLISUUSOHJEITA KEVÄÄLLE 2021 Maskun muskareihin:

Näillä toiminpiteillä pyritään pitämään yhä yllä kahden metrin etäisyyksiä:

Maskussa Vauvaryhmän sisäänkäynti ja naulakot YLÄKERRAN AULASSA. Muskari yläkerran salissa.

Maskussa Taaperoryhmän sisäänkäynti ja naulakot YLÄKERRAN AULASSA. Muskari yläkerran salissa.

Kahvi- ja leikkituokio muskareiden jälkeen  alakerran perhekerhossa on varattu ensisijaisesti pelkästään perhekerholaisille, sekä niille, jotka eivät ko päivänä mahtuneet mukaan muskariin. Pyrimme tarjoamaan tällä tavalla kaikille jotakin mukavaa rajoitusten ollessa nyt max 10 henkilöä, johon lasketaan mukaan myös lapset. Seurataan tilannetta ja tehdään muutoksia kun taas voidaan. Voit liittyä mukaan perhekerhon WhatsApp ryhmään ilmoittautumalla Kirsille p. 044 722 5424 

MUISTATTEHAN TEHOSTETUN KÄSIHYGIENIAN. PESE kätesi ennen muskaria. Tule muskariin vain TÄYSIN TERVEENÄ. Aikuisille MASKI- TAI VISIIRISUOSITUS. 

Elina Soini lapsi- ja perhetyöntyönohjaaja

elina.soini@evl.fi

044 722 5421

Pehmoleluja, joiden edessä tamburiini, marakassi ja kapulat.
Pehmot muskarissa soittimineen.
Muskarit alkavat helmikuussa. Lemun Pappilassa ma-aamusin ja Maskun srk-talolla ti-aamuisin. Ilmoittaudu.