Koronatiedote 3.12.2020

2.12.2020 13.54

Koronan leviämisen ehkäisemiseksi rajoitetaan Maskun seurakunnan toimintaa 3.12. 2020 lähtien seuraavasti:

• Jumalanpalvelukset pidetään ilman läsnä olevaa seurakuntaa nauhoitettuina lähetyksinä. Suorat lähetysajat ilmoitetaan netissä ja lehdissä kuten ennenkin. Tilaisuus on nähtävissä kotisivuillamme yhden viikon ajan.

• Kaikki kasteet toimitetaan seurakunnan omissa tiloissa (kirkot ja seurakuntatalot).

• Papit ja kanttorit eivät osallistu toimituksia seuraaviin juhlatilaisuuksiin.

• Siunaustilaisuuksissa voidaan ylittää 10 hengen määrä, mikäli lähiomaisia on enemmän.

• Kasteissa ja vihkimisissä läsnä olevien vieraiden määrä on enintään 10.

• Työntekijät tekevät kotikäyntejä vain poikkeustapauksissa.

• Lasten ja nuorten toiminta jatkuu jo voimassa olevin rajoituksin

• Tilojen varauksen ja käytön korona -rajoitukset pysyvät ennallaan. Käyttöehdot löytyvät mm. kotisivuiltamme: maskunseurakunta.fi / kirkot ja tilat

HUOM! Käsihygienia, riittävät etäisyydet ja kasvomaskisuositus sekä sisä- että ulkotilaisuuksissa.