Maskun seurakunta siirtyy someen.

20.3.2020 10.02

Koronavirusepidemian hidastamiseksi Maskun seurakunnan kaikki tapahtumat, säännölliset ryhmät ja muut tilaisuudet perutaan tai siirretään someen ainakin 16.3.-30.4.2020 väliseksi ajaksi.

Kaikki jumalanpalvelukset lähetetään toistaiseksi Facebookiin striimattuina (suorana lähetyksenä) Maskun kirkosta. Sanajumalanpalveluksessa ovat mukana vain papit, kanttorit ja suntio.

Maskun kirkon lähetysajat ovat sunnuntaisin klo 10 alkaen. Tämän jälkeen kirkko on auki hiljentymistä ja yksityistä keskustelua varten klo 11-13.
Lemun ja Askaisten kirkot ovat vastaavasti auki vuorosunnuntaisin klo 12-14.

Myös pääsiäisajan tilaisuudet striimataan. Tarkempi aikataulu myöhemmin.

Seurakunnan työntekijät toimittavat säännöllisesti erilaista materiaalia nettiin. Voit osallistua toimintaan Facebook Maskun seurakunta tai Maskun seurakunta Lapset ja perheet tai seurakunnan instagram Maskusrk ja YouTube Maskun seurakunta tilien kautta