Mannerlahti 150 juhlavuoden myyntituotteet

Mannerlahden 150 juhlavuoden kunniaksi julkaistaan erä Mannerlahti tuotteita. Tuotteet tulevat myyntiin MannerFest tapahtumaan 28.5.2023 sekä mahdollisesti myös Louhisaaren museokauppaan. Tuotteita voi ostaa Mannerfestin jälkeen myös Maskun kirkkoherranvirastosta viraston aukioloaikoina sekä Mannerlahdesta tapahtumien yhteydessä.

Muistikirjat

Kovakantinen keinonahkainen muistikirja on laadukas lisä laukkuun tai työpöydälle. Kantta koristaa Mannerlahden siluetti, jonka on piirtänyt Sirja Valtanen. A6 kokoisen muistikirjan sivut ovat blankot valkoiset ja muistikirjasta löytyy kirjanmerkkinauha. Muistikirjaa löytyy neljässä eri värissä.

Muistikirja 7 €

Korut ja avaimenperä / riipus

Korvakorut ja avaimenperä/riipus ovat suomalaista laserleikattua koivuvaneria. Korujen kuva-aihe on saanut inspiraationsa Mannerlahden portaikon käpyornamentista. Korujen suunnittelija on Sirja Valtanen ja työstöstä ja koonnista on vastannut kotimainen Jarette Oy. Korut ovat suomalaisia avainlipputuotteita ja kaikki koruosat ovat ruostumatonta terästä. Korujen taustapahvin Mannerlahti siluetti on sama kuin muistikirjoissa ja sen on suunnitellut Sirja Valtanen.

Korvakorut 15 € / pari

Avaimenperä / riipus 10 €

Mannerlahti-kahvi

Mannerlahti kahvi on Askaisten prännärin oma erityinen Mannerlahden juhlavuoden kunniaksi suunnittelema kahvisekoitus. Makuprofiililtaan mehukkaassa kahvissa voit maistaa karamellin, limen ja toffeen raikkaita aromeja. Kahvipaketin etiketti ja siinä oleva Mannerlahti siluetti on Sirja Valtasen suunnittelema.

Kahvilajike: Castillo, Colombia - 100% ARABICA

Paahtoaste 3, suodatinkahvi

10 € / 250 g kahvipaketti

  

Marskin sima

Louhisaaren juoma on kesäjuomien aatelia. Se valmistuu mustaherukanlehdistä. Juoma on saanut nimensä Maskussa sijaitsevan Mannerheimin synnyinkartanon, Louhisaaren linnan mukaan. Juoma tunnetaan myös nimellä Marskin sima tai marsalkka, sillä sitä teki aikoinaan Carl Gustaf Emil Mannerheimin äiti. MannerFestin puotiin tulee myyntiin rajoitettu erä Marskin simaa juhlavuoden kunniaksi. Juoman ovat valmistaneet seurakunnan Näppituntuman toimeliaat emännät. Etiketti ja siinä oleva Mannerlahti siluetti on Sirja Valtasen suunnittelema.

Ainesosat: Sokeri, Hiiva, Vesi, Mustaherukan lehdet, Sitruuna

3 € / pullo, pullon tilavuus 0,75 l 

Mannerlahti säärystimet

Mannerlahti säärystimen pitävät vilun poissa kylmempinäkin kuukausina. Säärystimet ovat 100% villaa ja seurakunnan näppärien Näppituntumalaisten neulomia taidonnäytteitä. Säärystimiä on yhtä kokoa ja väreinä on tumma ja vaalea harmaa.

Säärystimet 20 € / kpl

Carl Mannerheimin Uusi Hannula Askaisissa, kartano - kunnalliskoti - leirikeskus

Esa Laukkasen, Albert Vallusen ja Säde Aarlahden toimittama kirja kertoo Mannerlahden historiasta; miten 1874 valmistuneesta huvilasta tuli lopulta Maskun seurakunnan leirikeskus. Kirjan tuotto menee lyhentämättömänä Mannerlahdelle, mm. ylläpitokustannuksiin.

Kirja 20 € / kpl