Aikataulu

30.9.2022 kello 9.30-13.00 Maskun seurakuntatalolla

NON-STOP toimintapisteet:

• Puuroa, mehua ja kahvia on tarjolla koko tapahtuman ajan. Myös mikro on koko ajan käytettävissä omien ruokien lämmittämistä varten sekä ylä- että alakerrassa.
  • Salista löytyy MLL:n pomppulinna
  • Alakerrassa seurakunnan lapsi- ja perhetyön tiloissa voi käydä painamassa itselleen oman harsoliinan ja tutustua vauvaystävälliseen tuntuhuoneeseen.
  • Kirjastotoimen POP-UP-kirjasto on käytettävissä koko tapahtuman ajan
  • Pehmolelujen oma neuvola on auki koko tapahtuman ajan. Pehmolelusi saa oman neuvolakortin, jonne merkataan lelun pituus, paino ja muut tärkeät infot.

10.00, 11.00 ja 12.00

Kirjastotoimen satu- ja lorunurkka viihdyttää aina tasatunnein.

10.30, 11.30 ja 12.30

Seurakunnan lapsi- ja perhetyön tiloissa alakerrassa pääsee aina puolelta tutustumaan Piirrän sinuun tarinan -menetelmään, jossa piirretään lapsen selkään luetun tarinan tapahtumia. Harsoja riittää 30 ensimmäiselle painajalle, pisteessä saa painaa myös omia harsoliinoja tai pieniä vauvan tekstiilejä!

50 ensimmäistä perhettä saavat mukaansa myös lahjakassin, jonka sisällön ovat lahjoittaneet paikalliset ja lähialueiden yritykset sekä yhteistyötahot.

vauvan päivän mainos