PERHEKERHO

on lapsiperheiden kohtaamispaikka, missä jaetaan arkea yhdessä ja lapset saavat uusia kavereita leikkien lomassa. Perhekerhoissa tutustutaan vaihteleviin teemoihin esim. musiikin, laulujen, lorujen, askartelujen ja hiljentymisen keinoin.

Tervetuloa mukaan Avoimille kesäpäiville elokuussa. Olemme tapaamassa teitä ulkona Askaisissa, Lemussa ja Maskussa. Katso tarkempi info Avoimet kesäpäivät- ja Ajankohtaista-sivulta.

PERHEKERHOT käynnistyvät ma 30.8. Myös perhekerhoihin avautuu ilmoittautuminen 16.8. Ilmoittautumisten perusteella muodostamme alueelliset WhatsApp-ryhmät, jota kautta pääsee mukaan kerhoihin. Tällä hetkellä alueelliset rajoituksen mahdollistavat sisällä yht 10 henkilöä ( n. 5 lasta+tärkeää aikuista). Tämän vuoksi ilmoittautuminen perhekerhoihin tarvitaan kerhoaamuisin WhatsApp-ryhmän kautta. Tarkemmat ohjeet tulevat oman alueellisen ryhmän kautta.

ASKAISTEN SEURAKUNTATALOLLA maanantaisin klo 9.30-11.30 ( p.044 722 5428 /Mia)

MASKUN SEURAKUNTATALON ALAKERRASSA tiistaisin 9.30-11.30 (p. 044 722 5426 /Arja)

LEMUN  PAPPILASSA keskiviikkoisin 9.30-11.30  (p. 044 722 5428 /Mia)

Perhekerhomainos, Maskun seurakunta
Tervetuloa perhekerhoihin! Ilmoittautuminen kotisivuillamme.