NUPPUSET

on ensimmäisen lapsensa saanneiden/odottavien ja vauvojen ikioma kerho.

Tule mukaan kohtaamaan muita vanhemmuuttaan aloittavia vanhempia. Kerhossa on vaihtuvia teemoja, askartelua, musiikkia ja tuokioiden lomassa hiljennymmekin hetkeksi. Vierailijoita voimme kutsua käymään esim. kirjastosta ja neuvolasta.

Ryhmä kokoontuu Maskun seurakuntatalon alakerrassa. Talo tarjoaa kahvia ja teetä. Mikro on käytössä, joten omia eväitäkin voi tuoda.

Nuppuset aloittavat syys-lokakuussa kun ilmoittautuneita on vähintään neljä. Ohjaaja lisää ilmoittautuneet Whatsapp-ryhmään, joka toimii pääasiallisena tiedoituskanavana.

Nuppuset -ryhmä torstaisin klo 10.00-11.30. Ilmoittautumaan pääset tästä 30.8. alkaen.

Seuraa ilmoitteluamme myös Maskulaisessa ja Facebookissa: Maskun seurakunta Lapset ja perheet

Lisätietoa: Elina Soini 044-7225421 , Arja Lehto 044-722 54 26

Nuppuset: Ensimmäisen lapsensa saaneille äideille ja  vauvoille sekä odottaville äideille. Ilmoittautuminen.
Nuppuset: Ryhmä ensimmäisen lapsensa saaneille äideille ja vauvoille sekä odottaville äideille.