Isä-lapsi -illat

järjestetään syksyllä 2020 vain päiväkerholaisille oman aikuisensa kanssa. Mikäli isä ei pääse osallistumaan, voi mukaan ottaa vaikka vaarin, enon, kummin tms. Sisarukset ovat myös tervetulleita!

Mitähän kivaa tänä syksynä siellä tiheässä pimeässä tapahtuukaan. Kannattaa varautua ainakin ulkovarusteilla ja vasaralla, taskulamppukin olisi hyvä kaikilla olla mukana. Illan päätteeksi luvassa makkaranpaistoa ja lämmintä mehua. Tilaisuuksissa on säävaraus. Mahdollisista peruutuksista ilmoitetaan ryhmän WhatsApp-ryhmään.

Illat järjestetään alueittain ja niihin on ennakkoilmoittautuminen seuraavasti:

ASKAISLAISET tiistaina 10.11. klo 18.00-19.30 Askaisten seurakuntatalon pihapiirissä.  Ilmoittautuminen askaislaisten iltaan.

MASKULAISET keskiviikkona 4.11. klo 18.00-19.30 Maskun seurakuntatalon pihapiirissä.Ilmoittautuminen maskulaisten iltaan.

LEMULAISET tiistaina 3.11.  klo 18.00-19.30 Huom! Askaisten seurakuntatalon pihapiirissä. Ilmoittautuminen lemulaisten iltaan.

Syksyinen vaahera, jossa kirkkaan keltaiset lehdet.