Päivähoitoyhteistyö

Maskun seurakunta tekee yhteistyötä kunnan varhaiskasvatuksen kanssa. Lastenohjaajamme vierailevat päiväkodeissa pitämässä Kynttilähetkiä, joista tiedotetaan myös koteihin.

Perhepäivähoidossa

oleville lapsille on oma kerhonsa alueittain noin kerran kuussa, joissa he pääsevät osallistumaan muskariin ja kynttilähetkeen. Ryhmille järjestetään myös virkistyspäivä keväisin seurakunnan leirikeskuksessa Mannerlahdessa.

Esikoululaiset

kutsumme virkistyspäiväretkelle seurakunnan leirikeskukseen syyskauden alussa.

Sote-Akselin

laajennetussa perhevalmennuksessa toimimme yhteistyökumppaneina.

Vauvan päivä

järjestetään valtakunnallisesti vuosittain syyskuun viimeisenä perjantaina. Maskussa tapahtuma toteutetaan seurakuntatalolla yhteistyössä Maskun ja Lemun MLL:n, Maskun kirjaston sekä Sote-Akselin perhetyön kanssa.

Alueelliset tapahtumat

Maskun seurakunnan lapsi- ja perhetyö on mukana myös monissa kunnan alueen tapahtumissa kuten Lemust`leippä ja Askaisten kurkkumarkkinat.

Vauvan päivän 2019 toimijat yhteiskuvassa.