Yoshimuran perhe lähettää Maskun seurakunnalle terveisiä

Yoshimuran perhe Suomessa kesälle 2021
Yoshimuran perhe Suomessa kesälle 2021

Elokuun terveiset Maskun seurakuntaan!

Toivottavasti sinulla on ollut hyvä kesäaika!

Olemme viettäneet kesää Suomen Turussa ja nauttineet luonnosta kahden vuoden jälkeen. Tokiosta tulleena iloitsimme erityisesti siitä, että pääsemme virkistymään metsämaisemaan vaivattomasti päivittäin. Eikä ulkona liikkuessa tarvitse käyttää kasvosuojaimia, koska etäisyydet toisiin ovat hyvät. Tokiossa joutuisimme kulkemaan yli tunnin junamatkan lähimpään metsään, jossa monet muutkin haluavat virkistyä. Päivimme on kuulunut pyöräilyä, metsäretkiä, pientä remonttia kotonamme ja ystävien tapaamista.

Suomesta olemme olleet yhteydessä Suomi-kirkon seurakuntalaisiin ja tavanneet heitä ZOOM:n välityksellä. Iloitsemme, että nykyajan tekniikka antaa tällaisen mahdollisuuden. Voimme kuulla seurakuntalaisten kuulumisia ja ylläpitää yhteyttä. Toivomme, että tämä helpottaa työn aloittamista syksyllä.

Viime viikkoina Tokio ja japanilainen kulttuuri on monelle tullut lähemmäksi juuri päättyneen olympialaisten kautta. Toivomme myös, että olisit jäänyt miettimään japanilaisten hengellistä elämää joka pohjautuu maan valtauskontoihin shintolaisuuteen ja buddhalaisuuteen. Teemme työtä jotta mahdollisimman moni japanilainen voisi päästä irti perinteisten uskontojen kahleista ja löytää tien elävän Jumalan yhteyteen uskomalla Jeesuksen ristin työhön ja ylösnousemukseen. Kiitos, että voimme olla tekemässä tätä työtä yhdessä.

Siunattua alkavaa syyskautta!

Terveisin,

Päivi ja Hiroaki