Joululaulutervehdtysmainos

Valitse laulutervehdyksen laulu tältä listalta:

1. Arkihuolesi kaikki heitä
  2. En etsi valtaa loistoa
  3. Enkeli taivaan
  4. Enkellaulu kajahtaa
  5. Ensimmäinen joulu
  6. Heinillä härkien
  7. Hän seimessä nukkuu
  8. Ilouutinen
  9. Joulu riemukas
  10. Joulun kellot
  11. Joulupuu on rakennettu
  12. Jouluyö, juhlayö
  13. Juhlimaan tulkaa
  14. Marian poika
  15. On hanget korkeat nietokset
  16. Sylvian joululaulu
  17. Tuikkikaa oi joulun tähtöset
  18. Maa on niin kaunis

Haluatko ilahduttaa ystävääsi joululaulutervehdyksellä?

Tilaa läheisellesi joululaulutervehdys Maskun seurakunnasta. Soitamme ystävällesi puhelun (suomalaisiin numeroihin) ja kerromme, että olet halunnut muistaa häntä joululaululla.

Puhelun jälkeen lähetämme sinun valitsemasi laulutervehdyksen hänelle videotallenteena. Lähetämme laulutervehdyksen läheisesi WhatsApp -sovellukseen tai sähköpostiin. Videossa Maskun seurakunnan työntekijöitä laulaa joululaulun Maskun kirkossa.

Laulutervehdyksen voimme lähettää myös ulkomaille, jos käytössä on WhatsApp tai sähköposti, mutta silloin emme soita puhelua vaan lähetämme viestin, jossa kerromme, että kuka on halunnut ilahduttaa läheistäsi.

Tee tilauksesi viimeistään torstaina 16.12. Laulutervehdykset soitamme joko maanantaina 20.12. klo 9-11 tai keskiviikkona 22.12. klo 13-15. Saat toivoa, että milloin haluat, että tervehdys hänelle soitetaan.

Laulutervehdyksen hinta on 8 € ja sillä tuet Suomen Lähetysseuran nimikkolähettiemme tekemää työtä maailman lasten hyväksi. Laulutervehdyksen voit maksaa Suomen Lähetysseuran tilille: FI38 8000 1400 1611 30, viitenumero: 4074 6060 0256 1562 tai Mobile payllä numeroon: 85290.

Tilaa laulutervehdys painamalla tätä linkkiä!

…tai jos sinulla ei ole nettiä käytössä, niin voit laittaa mielellään tekstiviestin numeroon 044 7225419. Kerro viestissä: nimesi, toivelaulusi, laulun saajan nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite sekä kellonaika, jolloin haluat, että hänelle soitetaan.

Tähän ruutuun ohjeet ja linkki lomakkeelle