Syysloman avoimet puuhapäivät lapsille, perheille ja nuorille

Maskun seurakunnan lapsi- ja perhetyö yhteistyössä nuorisotyön kanssa järjestävät syyslomalla kolme puuhapäivää eri puolilla Maskua. Päivät ovat avoimia ja kaikki toiminta (poislukien Frisbeegolf kisa) tapahtuu non-stop pisteillä, joten paikalle voi saapua ja sieltä voi poistua silloin kun itselle parhaiten sopii! Päivien ohjelma vaihtelee sijainnettain hieman, mutta kaikkina päivinä on mahdollista grillata omia eväitä ja paistaa lettuja nuotiolla (lettutaikina on laktoositon ja gluteeniton). Kahvia, mehua ja teetä on tarjolla talon puolesta! Tervetuloa nauttimaan syyslomasta kanssamme!

 

Maanantai 17.10. kello 9.30-13.00 Maskun Ison kiven ranta

Ison kiven rannan parkkipaikka on osoitteessa Ruskontie 43, Masku. Paikalla on hyvät kulkuyhteydet myös vaunuille ja rattaille. Parkkipaikka on aivan nuotiopaikan ja toimintapisteiden välittömässä läheisyydessä, myös rannan yleiset vessat ovat käytössä tapahtuman aikana.

Tiistai 18.10. kello 9.30-13.00 Lemun Reisvuoren laavu

Virallinen kulku laavulle tapahtuu Lemun kirjaston läheisyydestä (Askaistentie 142, 21230 Lemu),  jossa on mahdollisuus pysäköintiin. Paikalta löytyvät opasteet Kolkanpolulle, jonka reitistöön myös Reisvuoren laavu ympäristöineen kuuluu. Matkaa parkkipaikalta laavulle on vajaa 1,5 km. Tie laavulle on helppokulkuista ja myös vaunuilla tai rattailla pääsee kävelemään melkein laavulle asti. Paikalla on koko tapahtuman ajan yksi huoltoajoneuvo, jolla tapaturman tmv. sattuessa pystymme kulkemaan nopeammin pois laavulta. Laavulla on ulkohuussi. Pysäköinti onnistuu myös Lemun pappilan pihalla (Pappilantie 3, 21230 Lemu), josta kävelymatka laavulle on kutakuinkin sama kuin kirjaston parkkipaikalta, mutta virallinen kyltitys puuttuu. Kulku laavulle tätä kautta tapahtuu Totintien päästä lähtevän Metsätien kautta.

Keskiviikko 19.10. kello 9.30-13.00 Mannerlahti

Mannerlahden osoite on Mannerlahdentie 21, 21240 Askainen. Paikalla on hyvät pysäköintimahdollisuudet ja kulkuyhteydet. Käytössä ovat  myös saunarakennuksen sisätilat ja -vessat. Päivän aikana järjestetään Frisbeegolf-kisa Mannerlahden radalla, jonka ilmoittautuminen alkaa 9.30 ja varsinainen kisa starttaa kello 11.00. Kisasta saa lisäinfoa Hanna Hyvöseltä, 044 7225430.