Sanaa ja musiikkia

Maskun kirkko

Riitta Lemmetyinen luennoi teemasta: HYVIÄ UUTISIA RIITTÄMÄTTÖMILLE. Eikö uskon pitäisi tuoda elämään iloa ja rauhaa, miksi se toisinaan ajaa ihmismielen ahtaalle? Missä ovat avaimet uskoniloon ja vapauteen?

Puhujana on kouluttaja, teologian maisteri Riitta Lemmetyinen. Hän on aikaisemmin elänyt nunnana Evankelisten Mariasisarten luostarissa Saksassa. Luostarissa Lemmetyinen koki riittämättömyyden ja torjutuksi tulemisen tuskaa. Näkemys Jumalasta muuttui ahdistavaksi. Poislähdön jälkeen elämä oli täysin nollilla. Tulevaisuuden ja toivon näköalat olivat vähissä. Mutta hän selvisi, ja vaikeat kokemukset muuttuivat voimavaraksi.

Musiikista vastaa kanttori Joni Poutanen.

Tilaisuudessa on kirjapöytä ja tilaisuuden jälkeen tarjoilua sään salliessa kirkkomaalla, josta on vapaaehtoinen maksu lähetystyön hyväksi.

Tarjoilun ja turvavälien järjestämistä varten pyydämme ilmoittautumaan diakoneille: Marika 044 722 5416, Tuija 044 722 5419, Sirkku 044 722 5415