Pihakirppis

ke 5.8. kello 14.00 - ke 5.8. kello 18.00
Maskun seurakuntatalo

Kirppistapahtuma Maskun seurakuntatalon pihapiirissä. Tule myymään ja/ tai ostamaan! Oma myyntipöytä, rekki tai viltti mukaan tai voit myydä auton takakontista (takakonttimyynti seurakuntatalon takana olevalla parkkialueella, ajo Hallintotien kautta). Myyntipaikkamaksu 5 eur sisältää kahvin ja pullan. Lapsilta alle 15-v ei paikkamaksua. Paikkamaksut käytetään Maskussa tehtävään diakoniseen avustustyöhön. Lisätietoja antaa Marika-diakoni puh. 0447225416.

TERVETULOA!

TERVETULOA!