Omaishoitajaryhmä

Maskun seurakuntatalo

Omaishoitajat kokoontuvat yhteen ohjattuun ryhmään kerran kuukaudessa (pääsääntöisesti kuukauden ensimmäinen keskiviikko). Näissä ryhmissä on usein ulkopuolinen vieras puhumassa omaishoitajia koskettavasta aiheesta. Yhdessä myös kahvitellaan ja jaetaan kuulumisia. Tervetuloa rohkeasti mukaan!

Lisäksi kuukauden kolmas keskiviikko kokoontuu omaishoitajien omatoiminen ryhmä kirkkoherranviraston yläkerrassa.

Ohjattuja ryhmiä vetävät Akselin sosiaaliohjaaja Heli Jalonen (044 435 7536) ja Maskun seurakunnan diakoni Tuija Kyrölä (044 722 5419).

Diakoni, lähetyssihteeri

Diakonia- ja lähetystyö

Kirkkoherranvirasto ja taloustoimisto

Omaishoitajajien omatoiminen ryhmä

Omaishoitajien yhteinen kahvittelu- ja rupatteluhetki.

Maskun seurakuntatalo

Omaishoitajaryhmä

Kirkkoherranvirasto ja taloustoimisto

Omaishoitajajien omatoiminen ryhmä

Omaishoitajien yhteinen kahvittelu- ja rupatteluhetki.