Omaishoitajajien omatoiminen ryhmä

Kirkkoherranvirasto ja taloustoimisto

Omaishoitajien yhteinen kahvittelu- ja rupatteluhetki.

Tämä ryhmä kokoontuu pääsääntöisesti kuukauden kolmas keskiviikko.
Lisäksi kuukauden ensimmäisenä (pääsääntöisesti) keskiviikkona kokoontuu omaishoitajien ohjattu ryhmä Maskun seurakuntatalossa klo 13-14.30.

Maskun seurakuntatalo

Omaishoitajaryhmä

Omaishoitajat kokoontuvat yhteen ohjattuun ryhmään kerran kuukaudessa (pääsääntöisesti kuukauden ensimmäinen keskiviikko). Näissä ryhmissä on usein ulkopuolinen vieras puhumassa omaishoitajia koskettavasta aiheesta. Yhdessä myös kahvitellaan ja jaetaan kuulumisia. Tervetuloa rohkeasti mukaan!

Lisäksi kuukauden kolmas keskiviikko kokoontuu omaishoitajien omatoiminen ryhmä kirkkoherranviraston yläkerrassa.

Kirkkoherranvirasto ja taloustoimisto

Omaishoitajajien omatoiminen ryhmä

Omaishoitajien yhteinen kahvittelu- ja rupatteluhetki.

Maskun seurakuntatalo

Omaishoitajaryhmä