Kirkkokahvit kirkossa

Maskun kirkko

Jumalanpalveluksen jälkeen kirkkokahvit kirkossa. Pysähdy hetkeksi tapamaan tuttuja ja tuntemattomia.

Vapaaehtoinen kahviraha lähetystyön tukemiseksi. Rahalla seurakuntamme tukee Intian Tamilinaisten parissa tehtävää radiotyötä.

Haluatko tulla vapaaehtoiseksi kahvinkeittäjäksi? Ota yhteyttä suntioon tai Tuijaan.

Maskun kirkko

Kirkkokahvit kirkossa

Maskun seurakuntatalo

Näppituntuma

Näppituntuma on paja, jossa teemme käsitöitä ja askartelemme lähetyksen hyväksi.
Tule rohkeasti mukaan tekemään, oppimaan toisilta ja ideoimaan. Voit tulla mukaan, joko koko ajaksi tai osaksi aikaa.

Maskun seurakuntatalo

Mimmiraamis

Naisten raamattupiiri Mimmiraamis kaiken ikäisille naisille. Ei vaadi aikaisempaa raamatuntuntemusta. Opitaan yhdessä.