Muut diakoniatyön tilaisuudet (Hemminkifest)

Muu tila

Pihatapahtuma lapsiperheille ja kaikelle kansalle Lemun Mäntylässä (Monnoistentie 38, Lemu) ja Lemun kirkon parkkipaikalla.

Mervi Kanniainen, Mia Tuomisto, Marika Suonpää, Kaisa Suikki, Jussi Sipilä, Sirkku Sinkkonen, Kirsi Rissanen, Pirjo-Liisa Nurmi, Susanna Leonsaari, Arja Lehto, Tuija Kyrölä, Hanna Hyvönen, Henna Hautala, Juha Evilampi, Kai Sinkkonen, Eira Nokkala, Joni Poutanen, Tom Lustig, Sini-Maaria Kataja, Jouko Henttinen

HemminkiFest

Mimmiraamis

Naisten raamattupiiri Mimmiraamis kaiken ikäisille naisille. Ei vaadi aikaisempaa raamatuntuntemusta. Opitaan yhdessä.