Maskun seurakuntatalo

Omaishoitajien vertaistukiryhmä on tarkoitettu omaishoitajille. Ryhmässä jaetaan tietoa erilaisista ja ajankohtaisista asioista sekä saadaan jutella toisten samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Tervetuloa mukaan!

Mukana ovat sosiaaliohjaaja Heli Jalonen Akselista ja diakoni Tuija Kyrölä Maskun seurakunnasta.

Kirkkoherranvirasto ja taloustoimisto

Omaishoitajien omatoiminen vertaistukiryhmä

Tule jutustelemaan ja kahvittelemaan toisten samassa tilanteessa olevien kanssa.