Joulumyyjäiset

Maskun seurakuntatalo

Tule tekemään hyviä ja persoonallisia ostoksia sekä pukinkonttiin että joulupöytään!

Myynnissä käsitöitä, kransseja, ternimaitoa, leivonnaisia, laatikoita ja paljon muuta. Myymme myös Mannerlahtikirjaa.
Myyntipisteitä on sekä ulkona että sisällä seurakuntatalon alakerrassa.

Samanaikaisesti seurakuntatalon yläkerrassa tarjolla joulupuuroa ja lähetystyön arpajaiset sekä jouluinen näytelmä koko perheelle klo 16 ja klo 17 seurakuntatalon alakerrassa.

Järjestäjä: Maskun seurakunnan lähetystyö ja Partio (Maskun Hemmingin Tyttäret ja Pojat sekä Kolkankävijät)

Näppituntuma

Näppituntuma on paja, jossa teemme käsitöitä ja askartelemme lähetyksen hyväksi myyjäisiin. Tule rohkeasti mukaan tekemään, oppimaan toisilta ja ideoimaan.

Maskun pappila

Tankkauspaikalla Veikko Sailola

Raamatun ja elämän opiskelua tankkauspaikalla. Tervetuloa yhteisölliseen iltaan!.

Näppituntuma