Kirkkokahvit kirkossa

Maskun kirkko

Jumalanpalveluksen jälkeen kirkkokahvit kirkossa. Pysähdy hetkeksi tapamaan tuttuja ja tuntemattomia.

Vapaaehtoinen kahviraha lähetystyön tukemiseksi. Rahalla seurakuntamme tukee Intian Tamilinaisten parissa tehtävää radiotyötä.

Haluatko tulla vapaaehtoiseksi kahvinkeittäjäksi? Ota yhteyttä suntioon tai Tuijaan.

Maskun kirkko

Kirkkokahvit kirkossa

Askaisten kirkko

Kirkkokahvit

Jumalanpalveluksen jälkeen kirkkokahvit kirkossa. Pysähdy hetkeksi jutustelemaan toisten kanssa.

Maskun seurakuntatalo

Näppituntuma

Näppituntuma on paja, jossa teemme käsitöitä ja askartelemme lähetyksen hyväksi.
Tule mukaan tekemään, ideoimaan ja nauttimaan toisten seurasta.