Yhteisöllinen tapahtuma seurakuntatalolla

Maskun seurakuntatalo

Ilmoittautuminen on päättynyt

Tule kuulemaan ja miettimään, että mikä juuri sinun paikkasi on seurakunnassamme. Tarjolla hengen ja ruumiin ravintoa.

Ohjelma:
-15.00 Millainen on unelmiesi seurakunta? (Yhteisöinspiraattori Johanna Sandberg, Hengen uudistus kirkossamme) Lapsille omaa tekemistä.
-16.30 Keittoateria, arpajaiset ja myyjäiset lähetyksen hyväksi

Myyjäisissä myytävänä kaunista käsityötä, leivonnaisia, piimäjuustoa, ternimaitoa ja paljon muuta. Tuotto lähetystyön hyväksi.

Vaatevarasto auki klo 16.30-18.00. Tuotto diakoniatyölle.

Maskun seurakuntatalo

Kirkkokahvitilaisuus lähetyksen hyväksi Kahvituvassa

Puhujavieraana Olli Koskenniemi (SLEY). Laulamme Siionin Kanteleen lauluja. Tervetuloa mukaan!

Lemun kirkko

Kirkkokahvit

Jumalanpalveluksen jälkeen kirkkokahvit kirkossa. Pysähdy hetkeksi tapamaan tuttuja ja tutustumaan uusiin kahvikupin äärellä.

Vapaaehtoinen kahviraha lähetystyön tukemiseksi. Rahalla seurakuntamme tukee Intian Tamilinaisten parissa tehtävää radiotyötä.

Maskun kirkko

Kirkkokahvit kirkossa

Jumalanpalveluksen jälkeen kirkkokahvit kirkossa. Pysähdy hetkeksi tapamaan tuttuja ja tuntemattomia.