Hemminkimessu

Hemminkimessu Maskun kirkossa su 11.3 klo 18
Hemminkimessu on uusi jumalanpalvelusmuoto. Seurakuntalaisia kutsutaan palvelutehtäviin ja osallistumaan itse messuun. Esilaulajina gospellauluissa ja virsissä ovat messukuorolaiset ja säestyksessä messubändi. Lapsille on pyhäkouluhetki sakastissa saarnan aikana. Messun jälkeen iltatee kahvituvassa. Tule mukaan tekemään omanlaisemme messu! Erityistaitoja et tarvitse-kaikille löytyy tekemistä.

Hemminkimessu Maskun kirkossa su 11.3 klo 18

Pyhäpäivä: 4. paastonajan sunnuntai
Masku kirkko
Kanttori: Metsätähti Virpi
Virpi Metsätähti, Sini-Maaria Kataja, Jouko Henttinen

messu

Kirkkokahvit kirkossa

Jumalanpalveluksen jälkeen kirkkokahvit kirkossa. Pysähdy hetkeksi tapamaan tuttuja ja tuntemattomia.

Lemun kirkko

Kirkkokahvit

Jumalanpalveluksen jälkeen kirkkokahvit kirkossa. Pysähdy hetkeksi tapamaan tuttuja ja tutustumaan uusiin kahvikupin äärellä.

Vapaaehtoinen kahviraha lähetystyön tukemiseksi. Rahalla seurakuntamme tukee Intian Tamilinaisten parissa tehtävää radiotyötä.