Vapaaehtoistyön kiitosjuhla

Maskun seurakuntatalo

Vapaaehtoisten Kiitosjuhla

KIITOSILTAMAT seurakunnan vapaaehtoisille!
TERVETULOA, sinä joka olet vuosien varrella kerran tai monesti auttanut. Olet esim. leiponut, laulanut, tarjoillut, avustanut kirkossa, toiminut lähimmäisenä, ohjannut jotain toimintaa jne.
Kiitokseksi haluamme viettää kanssasi yhteistä iltaa hyvän ruuan ja kynttilöiden kera.
Ilmoittaudu Johannalle pe 12.1. mennessä johanna.reunamo(at)evl.fi tai 044 722 5416.
Ruoka on laktoositonta, mutta ilmoitathan muut ruokarajoitteet

Maskun kirkko

messu

Maskun kirkko

Kirkkokahvit kirkossa

Jumalanpalveluksen jälkeen kirkkokahvit kirkossa. Pysähdy hetkeksi tapamaan tuttuja ja tuntemattomia.

Lemun kirkko

Kirkkokahvit

Jumalanpalveluksen jälkeen kirkkokahvit kirkossa. Pysähdy hetkeksi tapamaan tuttuja ja tutustumaan uusiin kahvikupin äärellä.

Vapaaehtoinen kahviraha lähetystyön tukemiseksi. Rahalla seurakuntamme tukee Intian Tamilinaisten parissa tehtävää radiotyötä.