Kauneimmat joululaulut ja uusien lähetystyöntekijöiden esittäytyminen

Maskun seurakuntatalo

Mahdollisuus tutustua uusiin lähetteihin ja laulaa kauneimpia joululauluja. Kahvitarjoilu jouluiset rääppiäiset.

Maskun seurakuntatalossa (Maskuntie 71) lauletaan loppiaisenakauneimpia joululauluja toivelauluperiaatteella, nautitaan joulun kahvipöytäherkkuja nyyttärimeiningillä ja tutustutaan Suomen Lähetysseuran uusiin lähetteihin Leila ja Kari Pentikäiseen.

Jouluisten herkkujen nyyttärikestiti. Tuo mukanasi loput piparkakkutalosta tai jotain muuta mikä ei enää kodissasi maistu.

Keittiö myös varattuna.
Tom Lustig

Maskun seurakuntatalo

Kirkkokahvitilaisuus lähetyksen hyväksi Kahvituvassa

Puhujavieraana Olli Koskenniemi (SLEY). Laulamme Siionin Kanteleen lauluja. Tervetuloa mukaan!

Lemun kirkko

Kirkkokahvit

Jumalanpalveluksen jälkeen kirkkokahvit kirkossa. Pysähdy hetkeksi tapamaan tuttuja ja tutustumaan uusiin kahvikupin äärellä.

Vapaaehtoinen kahviraha lähetystyön tukemiseksi. Rahalla seurakuntamme tukee Intian Tamilinaisten parissa tehtävää radiotyötä.

Mannerlahti

Virkistysilta kaikille

Vapaata oleskelua, saunomista ja uintia.
Grillausmahdollisuus, omat eväät.
Seurakunta tarjoaa kahvit ja mehut.