Mimmiraamis

Lemu pappila

Mimmiraamis on uusi raamattupiiri kaikille aikuisille mimmeille. Tervetuloa mukaan!

Mimmiraamis on uusi raamattupiiri kaikille mimmeille. Tervetuloa mukaan! Suunnitellaan raamiksesta meidän näköinen. Tutkitaan Raamattua yhdessä. rupatellaan rennosti, jaetaan ajatuksia, kahvitellaan... Mukaan saa hypätä missä vaiheessa vaan. Kaikki otetaan iloisina joukkoon!

Maskun kirkko

Kirkkokahvit kirkossa

Jumalanpalveluksen jälkeen kirkkokahvit kirkossa. Pysähdy hetkeksi tapamaan tuttuja ja tuntemattomia.

Lemun kirkko

Kirkkokahvit

Jumalanpalveluksen jälkeen kirkkokahvit kirkossa. Pysähdy hetkeksi tapamaan tuttuja ja tutustumaan uusiin kahvikupin äärellä.

Vapaaehtoinen kahviraha lähetystyön tukemiseksi. Rahalla seurakuntamme tukee Intian Tamilinaisten parissa tehtävää radiotyötä.

Kaislakoti, Iltatie 1, Lemu

KesäHeinä -kahvila ja ehtoollinen

Kaikille avoin puutarhakahvila Kaislakodin pihalla. Kaikenikäiset tervetulleita!