Uskon Yö: UT:n maratonluku

Lemun kirkko

Reformaatioviikonlopun ohjelmaa: Lemun kirkossa luetaan Uutta testamenttia maratontyyliin. Kirkossa voi viettää aikaa kuunnellen ja omalla mukavalla tavalla yhdessä viihtyen läpi koko yön. Myös oman lukuvuoron voit varata yksin tai kaverin kanssa!

Menossa on reformaation 500v merkkivuosi. Maskun seurakunnassa juhlitaan koko viikonlopun ajan tällä teemalla.

Maskun kirkko

messu

Maskun kirkko

Kirkkokahvit kirkossa

Jumalanpalveluksen jälkeen kirkkokahvit kirkossa. Pysähdy hetkeksi tapamaan tuttuja ja tuntemattomia.

Lemun kirkko

Kirkkokahvit

Jumalanpalveluksen jälkeen kirkkokahvit kirkossa. Pysähdy hetkeksi tapamaan tuttuja ja tutustumaan uusiin kahvikupin äärellä.

Vapaaehtoinen kahviraha lähetystyön tukemiseksi. Rahalla seurakuntamme tukee Intian Tamilinaisten parissa tehtävää radiotyötä.