Ripari-info vanhemmille

Maskun pappila

Lyhyt info rippikouluun ilmoittautumisesta ja rippikoulusta vanhemmille Maskun pappilassa. Infotilaisuuksia järjestetään kaksi, toinen Maskun pappilassa ja toinen Askaisissa leirikeskus Mannerlahdessa. Jos sinulla on henkilökohtaista kysyttävää, Sinikka-pappi on tavattavissa jo klo 16 alkaen. Tervetuloa!

Askaisten kirkko

Koululaisjumalanpalvelus

Askaisten koulun joulukirkko

Lemun kirkko

Maskun seurakuntatalo

Kauneimmat joululaulut

Tule viettämään loppiaista laulamalla kauneimpia joululauluja Maskun seurakuntatalolle.
Lopuksi rääppiäiset nyyttärimeiningillä. Jos sinulla on jäänyt joulusta jotain mikä kotona ei enää maistu, niin tuo se mukanasi yhteiseen pöytään.