Maskun seurakunnan PÅIVITETTY tiedote 17.3.2020

Koronavirusepidemian hidastamiseksi Maskun seurakunnan pääsääntöisesti kaikki tapahtumat, säännölliset ryhmät ja muut tilaisuudet perutaan tai siirretään someen 17.3.-30.4.2020 väliseksi ajaksi. Vain lakisääteinen toiminta jatkuu.

Seurakunnassa toimitetaan kirkolliset toimitukset (kasteet, vihkimiset ja hautaan siunaamiset) sekä taataan sielunhoidon ja välttämättömän diakonisen avun saaminen sekä virastopalvelujen saanti.

Kaikki jumalanpalvelukset pidetään toistaiseksi striimattuina sanajumalan- palveluksina Maskun kirkosta. Jumalanpalvelukset toimittavat paikan päällä vain papit, kanttori ja suntio. Palvelus tallentuu Facebookiin (> Maskun seurakunta) ajantasaisesti.

Maskun kirkon ovet ovat auki hiljentymistä ja yksityistä sielunhoitoa varten sunnuntaisin jumalanpalveluksen jälkeen klo 11 – 13. Vastaavasti Lemun ja Askaisten kirkon ovet ovat auki vuoropyhinä klo 12 – 14. Yksityisen ehtoollisen saa pyydettäessä kotiin/asunnolle.

Seurakunnan työntekijöihin saa yhteyden puhelimitse ja sähköpostitse tai sosiaalisen median kanavien kautta. Tiedot löytyvät osoitteesta www.maskunseurakunta.fi. Eri työalat ilmoittavat erikseen yksityiskohtaisemmin omasta toiminnastaan, esim. hävikkiruuan jaosta tiedotetaan erikseen jaon piirissä oleville asiakkaille.
Jatkossa tiedottaminen tapahtuu seurakunnan kotisivujen, sosiaalisen median, tiedotuslehti Maskulaisen sekä Vakka-Suomen Sanomien kautta.

”Käännä nyt mielesi Jumalan puoleen, ojenna kätesi Jumalaa kohti! Sinä saat olla luottavalla mielellä, sillä toivo elää, olet turvassa. Voit nukkua levollista unta.” – Job 10:13,18