Koronarajoitukset 1.3. - 28.3. 2021

Koronan leviämisen ehkäisemiseksi rajoitetaan Maskun seurakunnan toimintaa 3.12. 2020 lähtien seuraavasti:

• Jumalanpalvelukset pidetään ilman läsnä olevaa seurakuntaa nauhoitettuina lähetyksinä. Suorat lähetysajat ilmoitetaan netissä ja lehdissä kuten ennenkin. Tilaisuus on nähtävissä kotisivuillamme yhden viikon ajan.

• Kaikki kasteet toimitetaan seurakunnan omissa tiloissa (kirkot ja seurakuntatalot).

• Papit ja kanttorit eivät osallistu toimituksia seuraaviin juhlatilaisuuksiin.

• Siunaustilaisuuksissa voidaan ylittää 6 hengen määrä, mikäli lähiomaisia on enemmän.

• Kasteissa ja vihkimisissä läsnä olevien vieraiden määrä on enintään 6.

• Työntekijät tekevät kotikäyntejä vain poikkeustapauksissa.

• Lasten ja nuorten toiminta jatkuu jo voimassa olevin rajoituksin

• Tilojen varauksen ja käytön korona -rajoitukset pysyvät ennallaan. Käyttöehdot löytyvät mm. kotisivuiltamme: maskunseurakunta.fi / kirkot ja tilat

HUOM! Käsihygienia, riittävät etäisyydet ja kasvomaskisuositus sekä sisä- että ulkotilaisuuksissa.