Vauvan päivä 2021 Maskussa

Tervetuloa tutustumaan tarjontaamme tänä vuonna näin videoiden välityksellä. Mukana iloksenne:

Maskun kirjasto, MLL Maskun yhdistys ja MLL Lemun paikallisyhdistys sekä Maskun seurakunnan lapsi- ja perhetyön tiimi.

Alla olevista linkeistä pääset katsomaan:

- Piispa Mari Leppäsen Vauvan päivän tervehdyksen

- Maskun kirjaston videota pääset katsomaan linkin välityksellä, jossa  lorutellaan Eijan kanssa..

- MLL:n yhdistysten tekemä  Mamma Marakatin puuhakas päivä-video.

- Sinä olet ihme!  Lastenohjaajat Arja, Jasmina ja Mia, lapsityönohjaaja Elina sekä Sima-pappi kertovat Maskun kirkossa kasteesta, leikittelevät, loruilevat ja siunaavat vauvoja kodeissaan.  Joni-kanttori säestää uruilla.

Pääset seuraamaan myös VauvaSuomi.fi sivuston lähetystä Helsingin musiikkitalolta klo 12-16.

Tämä sivuston  videot ovat nähtävinänne 24.9- 8.10.2021 asti. Linkit näkyvät kaikkiin esityksiin 24.9.

MLL:n väki tervehtii teitä Mamma Marakatin puuhakkaan päivän merkeissä.

https://youtu.be/QRLqkonbbOcLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Vauvan päivän tapahtuma Maskussa