VAUVAKIRKKOON
kutsutaan kaikki vuoden aikana kastetut vauvat perheineen ja kummeineen.

PERHEKIRKKOJA

järjestetään kaikissa kolmessa seurakunnan kirkossa.

Perhekirkot soveltuvat hyvin myös pienten lasten perheille. Niissä pienet osallistujat huomioidaan mm. musiikin ja tekstin valinnassa. Myös saarnaosioita havainnollistetaan lapsille sopiviksi. Lounastarjoilu.

Su 30.1.22 klo 12  sanajumalanpalvelus Maskun kirkossa. Myös striimattuna.  Ei soppatarjoilua.

Su 6.2.22 klo 12 perhemessu Lemun kirkossa sekä Yhteisvastuun startti. Lapsille askartelupiste kirkon takaosassa. Ei sopppatarjoilua.

Su 13.3.22 klo 12 perhemessu Askaisten kirkossa.

Su 10.4.22 klo 12 palmusunnuntain perhemessu Maskun kirkossa.

Kaikissa Maskun kirkon klo 10 messuissa on nykyään myös tarjolla sakastipyhäkoulu.

Iso valkoinen nalle, jolla valkoinen kaapu yllään on Sima-papin sylissä Maskun kirkossa. Vieressä on kastepuu.
Sima-pappi ja messunalle Maskun kirkossa.

Ehtoollisavustajakoulutus lapsille. Vaaleansinisellä taustalla oleva mainos. Kuvissa lapsi, öylätti ja alba.