PERHEKERHO

on lapsiperheiden kohtaamispaikka, missä jaetaan arkea yhdessä ja lapset saavat uusia kavereita leikkien lomassa. Perhekerhoissa tutustutaan vaihteleviin teemoihin esim. musiikin, laulujen, lorujen, askartelujen ja hiljentymisen keinoin.

Kerhon päätteeksi on tarjolla kahvia, teetä ja mehua, Lemussa sekä Askaisissa myös puuroa. Omia eväitä voi lämmittää mikrossa.

ASKAISTEN SEURAKUNTATALOLLA keskiviikkoisin 9.30-11.30 Ohjaajina: Johanna ja Arja (p. 044 722 5426 /Arja)

LEMUN PAPPILASSA keskiviikkoisin 9.30-11.30 Ohjaajina: Kirsi ja Mia (p. 044 722 5428 /Mia)

MASKUN SEURAKUNTATALON ALAKERRASSA tiistaisin 9.30-11.30 Ohjaajina: Arja ja Kirsi (p. 044 722 5424 /Kirsi)

TURVALLISUUSOHJEITA:

Osallistujamäärä on tällä hetkellä max 6 hlöä. ILMOITTAUDU alueesi ohjaajalle aamulla klo 8.30 mennessä, saat vastauksen, vieläkö mahtuu. Muista laittaa viestiin myös, montako teitä on tulossa.

Aikuisille on maski- tai visiirisuositus. Pesethän kätesi kerhoon tullessasi ja tule vain täysin terveenä.

Iloitaan, että toiminta voi olosuhteista huolimatta jatkua!

Mainoksessa pienet kädet rakentavat dubloista tornia. Perhekerhojen ajat ja paikat sekä ilmoittautumisohjeet.