PERHEKERHO

on lapsiperheiden kohtaamispaikka, missä jaetaan arkea yhdessä. Seurustelun ja kahvittelun lomassa vaihdetaan kuulumisia ja seuraillaan lasten touhuja. Perhekerhossa tutustutaan vaihteleviin teemoihin esim. musiikin, laulujen, lorujen, askartelujen ja hiljentymisen keinoin.

MASKUN SEURAKUNTATALOLLA tiistaisin 9.30-11.30 (muskarien yhteydessä) Ohjaajina: Arja ja Kirsi

LEMUN RUKOUSHUONEELLA keskiviikkoisin 9.30-11.30 Ohjaajina: Kirsi ja Mia

ASKAISTEN SEURAKUNTATALOLLA tiistaisin 9.30-11.30 Ohjaajina: Johanna ja Mia

Maskun srk-talon perhekerhoon olet tervetullut, vaikka et olisikaan ilmoittautunut yläkerrassa samaan aikaan toimiviin muskareihin.

Lemussa ja Askaisissa tarjolla myös puuroa. Maksuttomiin perhekerhoihin voi tulla ilmoittautumatta.

LUONTOPERHEKERHOSSA

seikkaillaan Askaisten seurakuntatalon lähimaastossa ja tutkitaan luontoa yhdessä 9.9. 7.10. ja 4.11. klo 9.30-11.30! Huomio säänmukainen pukeutuminen ja ota mukaan omat eväät.  Ohjaajina Arja ja Johanna.

Äitejä ja lapsia ringissä salin lattialla kumartuneena piirtämään lattialla olevaan isoon ruskeaan paperiin.
Laulupiirtämistä lattiapaperiin.
Äiti ja lapset tekevät palapelejä pöydän äärellä. Kuva otettu Askaisten perhekerhossa talvella 2020.