Päivähoitoyhteistyötä

Maskun seurakunta tekee kunnan varhaiskasvatuksen kanssa. Lastenohjaajamme vierailevat päiväkodeissa ja esiopetusryhmissä pitämässä Kynttilähetkiä, joista tiedotetaan myös koteihin.

Perhepäivähoidossa

oleville lapsille on oma kerhonsa alueittain noin kerran kuussa, joissa he pääsevät osallistumaan muskariin ja kynttilähetkeen tai luontokerhoon. Ryhmille järjestetään myös virkistyspäivä keväisin seurakunnan leirikeskuksessa Mannerlahdessa.

Esiopetusryhmät

ovat tervetulleita omatoimiselle virkistyspäiväretkelle seurakunnan leirikeskukseen syyskauden alussa.

Sote-Akselin

laajennetussa perhevalmennuksessa toimimme yhteistyökumppaneina.

Hyvinvointipalvelut

Olemme mukana tukemassa ja edistämässä alueellista lasten kulttuuritoimintaa yhteistyössä Maskun hyvinvointipalveluiden kanssa. Osallistuimme Lasten kulttuuriviikolle 3.5-9.5.21

Vauvan päivä

järjestetään valtakunnallisesti vuosittain syyskuun viimeisenä perjantaina. Maskussa tapahtuma toteutetaan seurakuntatalolla yhteistyössä esim. Maskun ja Lemun MLL:n, Maskun kirjaston, Sote-Akselin perhetyö, Lemun Marttojen ja Kalevalaisen jäsenkorjaus Ainoan kanssa.

Alueelliset tapahtumat

Maskun seurakunnan lapsi- ja perhetyö on mukana myös monissa kunnan alueen tapahtumissa kuten Lemust`leippä ja Askaisten kurkkumarkkinat.

Iloisia aikuisia MLL;n Mammam Marakatin kanssa yhteiskuvassa. Ilmapalloja luomassa lisää tunnelmaa.
Vauvan päivän 2019 toimijat yhteiskuvassa.

Tervetuloa mukaan Maskun hyvinvointipalvelujen järjestämälle LASTEN KULTTURIVIIKOLLE! Olemme tehneet teille näytelmän Pallo kuuluu kaikille. Se kertoo ystävyydestä, lähimmäisen rakkaudesta ja toisten huomioimisesta. Kurkkaapa se tästä linkistä. https://youtu.be/4PC1aUepgy8Linkki avautuu uudessa välilehdessä