Mannerlahti

Mannerlahden leirikeskus Askaisissa

Mannerlahden leirikeskus

Maskun seurakunnan oma leirikeskus Mannerlahti sijaitsee meren rannalla Askaisissa, Askaisten kirkolta noin neljä kilometriä Merimaskun suuntaan. Mannerlahden on rakentanut marsalkka Mannerheimin isä 1860-luvulla Louhisaaren linnan metsästysmajaksi. Yksityisomistuksen jälkeen se oli 1930-luvulta 1980-luvun alkuun vanhainkotina. Seurakunnan käytössä se on ollut vuodesta 1984, silloin Maskun ja Lemu-Askaisten seurakuntien yhteisomistuksessa.

Mannerlahdentie 21 (vanha osoite Merimaskuntie 1083)
21240 ASKAINEN

Tilakyselyt

isäntä
Eira Nokkala

Tilavaraukset

Tiloja ei vuokrata joulu-helmikuussa ulkopuolisille tahoille.
Taloussihteeri Sari Laaksonen 044 7225 406

Ajo-ohje

Mannerlahden leirikeskus sijaitsee Askaisissa.
Aja Askaisten kirkolta n.5 km Merimaskun suuntaan, vielä ohi Velkualle kääntyvän tienhaaran. Jatka matkaa noin kilometrin verran Velkuan risteyksestä Merimaskuun päin. Kun päällyste päättyy, käänny vasemmalle kohdasta, missä on mustapohjainen kyltti, jossa lukee Mannerlahti”.

Katso sijainti kartalta