Miten voin osallistua?

Rukouksin

Rukous on pohja, jonka varassa lähetystyötä tehdään. Kyse on suuremmasta. Missio Dei tarkoittaa, että kyseessä on Jumalan lähetys, jossa me voimme olla mukana.

Tukemalla taloudellisesti

Osallistumalla kolehteihin, keräyksiin, myyjäisiin, sytyttämällä lähetyskynttelikköön kynttilän, laulamalla kauneimpia joululauluja, lahjoituksin ja tukemalla lähetysjärjestöjä.

Toimimalla

Maskun seurakunta kerää varoja lähetystyön tukemiseksi. Lukuisat vapaaehtoiset palvelevat eri tavoin tilaisuuksissa. Palvelu voi olla kirkkokahvin keittoa, myyjäisten valmistelua, arpojen myyntiä, käsitöiden tekemistä ja paljon muuta. Toimia voi niin monella tapaa.

Haluaisitko sinä tukea lähetystyötä? Onko sinulla ideoita mitä haluaisit tehdä? Haluatko järjestää konsertin tai jonkin tempauksen? Ota rohkeasti yhteyttä.
seeproja
ihmisiä